Žrijeb grupa Evropske lige
0
Zlatan Muslimović protiv Vahida Halilhodžića
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dinamo SINOĆ JE ZLATAN MUSLIMOVIĆ ZAVIO U CRNO NAVIJAČE FENERBAHČEA.VRLO LAHKO BI SE TO MOGLO DESITI I TVOM DINAMU I HALILHODŽIĆU. PUŠI GA IBRIČIĆU LAGANO.DINAMO NEMA TAKVOG IGRAČA.NE BI BILO LOŠE DA OPET ODETE U KINO DA GLEDATE VAŠ PLAVI KLUB.TORCIDA VAM JE POKAZALA KAKO SE VOLI I BODRI SVOJ TIM.MAMIĆI SU MAJMUNI.POZDRAV SPLITU.
U kojoj grupi Seljo igra???
Bajević po tome kako je konstruirana ova vijest i nije naš. A ja mislio da su naši svi koji su iz BiH, a ne samo muslimovići...
Sretno našem Vahi i zato smo se dogovorili nas 15 jarana da ćemo ić u Zagreb protiv PAOKA da vidimo našu dvojicu tko će bit uspješniji Vaha protiv Muslimovića ali bitćemo na strani našeg Vahe i bodrit ćemo Dinamo.
Igraj dzemoo aleee,igraj dzemooo aleee, igraj dzemooo aleee, horde su uz tebeeee
Mislim da su i Dinamo i Hajduk dobili veoma povoljne grupe, jer gledajući kakve su mogli dobiti protivnike oni su prošli extra i uz malo sreće imaju velike šanse za prolaz dalje.
\'\'Torcida\'\' ti izgleda mentalno nisi prerastao amebu...ha?
spalicemo Dinamo smr\'t purgerima, cifutima i srbima !!! H A J D U K pozz Sarajevu
www.just2cool.com.ba
O Hajdučeeeee o majmunčeeee
Ove grupe sve frcaju od BH klubova, hahahaha