Švedska i dalje bez najboljeg
0
Zlatan Ibrahimović neće igrati protiv BiH 29. maja
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O boze nepismenih ljudi ,gdje li pojedini idu u skolu ,bruka!!!
TO JE ZA NJEGA PONIZENJE DA IGRA PROTIV BOSNE! NEBI NI JA PROTIV TAKVE DRZAVE IGRO KOJA NISTA NIKAD NIJE NAPRAVILA! NAPRED SVEDSKA!
i mi tebe natakirimo s komplet familijom
IBRAHIMOVICU, DODJI IGRAJ ZA BIH :)
Hajde seljačine, uzmite malo pravopis i gramatiku pa učite prije nego sto počnete pisati primitivne komentare, nikad nije kasno... =) Btw, Ibro i da hoće igrati za Bosnu i Hercegovinu ne bi mogao, jer nije u skladu s pravilima FIFA-e po kojima igrač može u svojoj karijeri igrati samo za jednu seniorsku reprezentaciju =)
http://www.kavkaskiemirat.com/
e bosnje imate srece da Ibra ne igra pa cete dobiti samo 5 komada...
PIPO, YEBO TI VALDIKA IRINEJ MAMU PRASICU U ANUS 4EVER!! HROK HROK SVINJOOO PIPO KRME 4EVER!
Kako neki od vas pljujete po ovom velikom fudbaleru, zaista sramota. Nažalost, vjerovatno je i postao tako veliki jer je odrastao van ovih prostora. Ibro, bez obzira igrao ili ne na toj utakmici, ima veliki broj fanova u BiH.
mamu ti ja glupu, pa ti si bio u podrumu sine, pa sto si patrijot.jos si i glup.bezzveze si gubio vrijeme u podrumu a da nisi mogao si ganjat loptu pa postat ko zlatan.sta ti je rat donio glupsone.bijedu i siromastvo.nabijem pipu i sve pripadnike dodika i rs i west mostara na neku stvar.maloumnici jedni.
zagore ne kaki kad neznas nist
Zlatan je jedna velika pedercina. Danas je svedski selektor objavio spisak .Njega nema .Treba gospodina moliti. Umjesto da mu bude ponos da igra jer mu je BiH oceva domovina. Ali valjda ga je i taj otac (Kinko) tako i naucio. Njemu su samo pare u glavi. Porediti njega i Dzeku je smijesno. Prvo sto je Dzeko bolji igrac od njega.a drugo i najvaznije.Dzeko je COVIJEK. A nosonja pravi Bijeljinski muhadzer.
@ karanana eto vidis kako si nekulturan i primitivan, ja bi tvoju mamu pozvao na pice, pa bi joj kupijo cvjet, pa bi je odvo na cevape i nagovorijo da obuce haltere i onda bi je usrecijo
IBRA DOKAZI IM SVIMA DA VOLIS NASU JEDNU JEDINU BOSNU I HERCEGOVINU NEKA TI SE OTAC PONOSI KAO I DZEKIN STARI VALJDA MU TO DUGUJES
DASTA CE NEGO IGRATI ZA SVEDE NECE ZA BIH TO JE SIGURNO