Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li šta novo za Džeku? Odavno ništa novo niste napisali..
jaka familija u swe. ovi Ibrahimovici , kako se samo zahvalni karadzicu sto ih istjera iz ćumeza i blata :)
Najkomletniji klasicni napadac svih vremena.
@asko mića jović govori istinu, naravno , malo mahalski ali istina je. Fali jos par pikanterija apropo Bosne i stavova kako sam portal kaze swe. igraca , I ja sam stava da ga samo sbog degradacije i pljuvanja po BiH treba sto manje stavljati u medije .
@Staljine.....e moj Staljine supalj si kao djevdjir. Totalno neinformisan. Zlatanov babo Sefik je otisao u Swe 70-tih godina proslog vijeka. Bolje ti je poklopi se i cumuraj u svom cumezu.
I još toliko kad bi plaćali vrijedi mu prezime,ma svakog eurića(evrića-što bi srpska pogan rekla)
Svi vi koji lajete na Ibrahimovica mozete mu onu stvar da pofafate,i svi koji lajete na Ibragu niste ni dorasla do njegovog malog prsta u nogu a kamoli do onog sto ima medju nogama.Mozete lajati kolik ohocete na njeg covjek ima lovu moze da vs svije kupi za jedan paketic zvakacih guma ,sta vi imate imate kompijuter i dug jezik da lajete koliko hocete.
tacno , rodjen , u malmeu ..pa mu se babo Šefik koji je Bosanac iz jednog sela kod Tuzla vrno , pa se onda izliopa .. al nebitno nek je i svaka mu čaS , dobar je on svedjanin i drago mi je sto NON STOP ponavlja na swe TV da on nema nikakve veze sa Bosnom i Hercegovnom i da je on svedjanin
Kakve su to papanske racunice??? Malme je nesto zaradio i PSG se uvalio u trosak, a svi oni izmedju su kupovali pa prodavali ! Ovo me podsjeti na onaj vic kada su Mujo i Suljo setali ulicom pa ugledali govno na trotoaru. \"Za koliko bi ga Suljo ti pojeo?\" pita Mujo. \"Ma nebi vala za manje od 100 KM\" odgovori Suljo. Dadne mu Mujo 100 KM, Suljo pojede govno, pa nastave setati. Sada Suljo ugleda govno pa upita Muju \"a za koliko bi ti pojeo ovo?\" \"Pa oko si ti mogao za 100 KM, sto nebih i ja\" odgovori Mujo. Dade mu Suljo 100 KM, pojede Mujo govno pa nastavise setati. Utom se Muji upalise lampice \"Pa kako ovo? I ti i ja pojedosmo po govno a ne zaradismo nista\" \"Ma nema veze\" Suljo ce \"vazno je da se lova okrece\"
Kako ga je Karadzic mogao istjerati kad je rodjen \'81 u Svedskoj
Isti je Perhan, oca mi mog :D
a ko bi drugo nego naš bošnjo:)))
pa i prije ovog transfera je bio najskuplji svih vremena, 171-23=148 miliona, a na drugom mjestu anleka 134 miliona?!
oj jes ruzan!!
Je.bo on semi mamu u Bosni nije nikad marke ostavio.
Bravo mrkać
@stjepane......bitan je \"utisnik \".a ne ko ga je rodio..!