Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a i nasa je odbrana njihova velika sansa....:)))
S obzirom da su doveli cionisticku stoku da ih cuva nadam se da ce biti masa transparenata FREE GAZA. Inace da nije taj slucaj bila bih protiv isticanja bilo kakvih politickih perverzija. Od jednog sportskog dogadjaja su napravili cirkus i opsadno stanje. Di je na kraju nogomet?
Sjecam se jedne kup utakmice u Njemackoj u kojoj je briljirao Zlatan Bajramovic.Njemacki Z.D.F.je prenosio tu utakmicu direktno,a poznati njemacki trener Cristof Daum je komentarisao tu utakmicu,i izmedju ostalog je rekao "kako se je ucinjena velika greska od strane njem.fudbal.saveza i propustena je velika prilika da takva fudbal.velicina kao sto je Zlatan zaigra za Njemacku"!Nazalost,povrede su sprijecile da Zlatan ostvari vrhunsku nogometnu karijeru.Nadam se Zlatane,da ces postati veliki trener!Sretno!
jes malo sutra ,ovi nasi napadaci nisu dugo dali gola ....
Mene samo interesuje, jel i jedan od ovih strucnjaka ikad bio i malo oprezan sa svojim izjavama. Citam dosta strane portale i strane izjave raznih igraca ... i samo citam pozitivne komentare prema protivniku ... niko nikad nije spomenuo nesto tipa "ahilova peta" protivnicke ekipe ... samo Bosanci govore o slabim tackama ekipe i da ce naravno (kao svake utakmice) pobijediti. Zar nije pametnije lupit neku izjavu ala "General" ( ne vezano protiv koga se igra ) " Protivnik ima odlicnu ekipu sa sjajnim pojedincima. Bie veoma tesko igrati jer su vec pokazali mnogo puta da su nezgodan protivnik " Nista nisi otkrio ... i nisi digao bezveze euforiju ... nahvalis protivnika, protivnik se umisli ... poslje borbe ... ako pobijedis ti general, ako ne .. niko te nece kudit sto si laprdao ala Bolic ili Bajramovic ....
Pa dobro jutro...sta si ti mislio sta je najveca karakteristika bosanca Prica...vicevi...samohvala...suplja...sve na bazi laprdanja Mozemo mlatit praznu slamu najvise od svih!
jos bi se nadovezao ... U svakoj izjavi "IDEMO PO POBEDU" Jer i jedna ekipa na ovoj planeti ikad ide na poraz ? Ne, znaci to se podrazumijeva... Ako igras na remi, neces izjavit "IDEMO NA REMI" Nego lijepo odgovoris, "Idemo ostvariti dobar rezultat" sta god to znacilo xD Ovi futbaleri ko drvosjece ... DAAAJ POBJEDU ... DAAAJ ! Dignu se u nebesa i onda placu 4 mjeseca kako protiv Izraela im falilo 14 igraca ( kad pogledate ekipu sad i onu sto je igrala u Izraelu, jedini +je napadac ..) Ko im je falio protiv Kipra ?
citava ekipa Izraela je bila nasa prednost kada smo igrali u Izraelu ali nas ljudi opet poderase... sada imamo prednost njihovu odbranu! Boze kako li ce samo zavrsiti nocas ? :)
NAŠA VELIKA ŠANSA je ostala u Izraelu, moj Bajramoviću.
Zato je nas napad u top formi
Hajmo Bosno hajmo Hercegovino