Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je ono rekao :\'\' Željezničar će nam gledati u pete \'\' ?
a torcida i bbb oni kao nisu radili nerede???
@ široki 09.11.2010. u 19:01 Ti \" tvoji \" dokazi imaju tezinu tek kada ih i ako ih Sud prihvati . Policajcu je omoguceno bijegstvo da bi se taj Sud izbjegao .
ovo nije slučajno, vjerovatno im je prekipilo jer široki mora dalje u kupu (dogovoreno na višim (političkim) nivoima, po nac. ključu), takmičenje besmisleno, borac je prvak, željo drugi, široki osvajač kupa, ostali sviraju k..cu. dobro je da slijedi suspenzija, evropi ne trebaju čobani.
ma bruka i sramota sta od kluba ostade. igraci mjesecima nemaju plata, dobro i trce, a treneri u omladinskom pogonu zadnji put u februaru plate dobili. bruka, dobro klub ikako funkcionise
tko se mača hvata,od mača i gine.prvo neme nikakvih dokaza da je oliver ubio,a postoje svi video zapisi tko je nerede započeo.široki je dosad ugostio navijače iz cijele evrope samo vaše horde zla prave probleme.nikome ne želimo zlo ali svoje nedamo
široki 09.11.2010. u 18:24 Pa ako su navijaci Sarajeva krivi zasto ste pustili da pobjegne ubica u Hrvatsku ?? Zar nije bilo logicnije da to sto tvrdis bude dokazano i na Sudu ? ?
trebali su dati ostavke 04.10.2009 kada su navijači sarajeva i golman alaim započeli divljaštvo na pecari.a ti navijači što skandiraju vedranovo ime na pecari nek se raspitaju u policiji kakav je dosje pokojni imao.
Bracu za predsjednika ;)
a kakve veze s ovi ima Vlasta???
ZELJEZNICMAR ! Hz FOREVER Mali plavi Strumfovi hahaha
MOJA KONA, NOGE KO U SRNE, MEĐU NJIMA, KILA VUNE CRNE..... :))))))
ko te je.be duso prodana :D
DALI STE GUZE LEVATI!!! JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
RODIO SI SE BRATE!!! RODIO!!!