Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh da se BiH nije plasirala to bi bilo moguće,inače idemo do kraja :D
Prpa brate, boje nas se pa medijski napumpavaju ovo s Brazilom, Argentinom i Urugvajem
Sta Zico zna Milan Tarot kaze da ce Srbija osvojit(ja mu vjerujem). :D
Ka ba, kad je Tarot pogrijesio XD
druze zaboravio si njemačku koja ima Gomeza, Gotzea, Mullera, Reusa , Crossa, Schweinsteigera, Neuera... trebam li još nabrajati???
Sad mi pokvari cejf... De onda nek' te tri reprezentacije zacas odugraju medjusobom i gotovo... dzaba 'nolike pare za stadione ....
ma kakav urugvaj bolan, ne mogu se oni nositi sa ekipama poput Njemacke, Italije, Portugala ili Holandije, mogu samo protiv Ghane, Koreje, JAR-a, Mexica i slicnih se provlaciti na guzove, na prvenstvu prije 4 godine su imali previse srece na izvlacenju
Kad vam ga Medjunanin bude sprzio sa 35 metara bice: GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
bih teško da će otići u brazil jer će se do tada raspasti
Otvori koju knjigu dijete osim stripova pa ces vidis da je Bosna postajala, opstat ce i bice je dok dunjaluk bude postajo, to sto ti pricas su samo vlazni sni dusmana.
ovaj @kikser bas kiksao s izjavom! Sine kupi zastavu i sto Goran Bare kaze " Budi ponosan"
Ne vjerujem da bi Švicarci nešto više mogli napraviti,maksimalno četvrtfinale a i to teško.Belgija je strašna ima nekoliko odličnih mladih igrača,i mogli bi daleko,istina jesu Belgijanci u grupi sa Rusima,miriše mi da će Rusi biti drugi i pa će Fabio kao i 4 goldine prije nastradati od Elfa u osmini finala.Kolumbija je jako dobra,u ovom trenutku i jača od Urugvaja ali šteta i stvarno je velika tragedija što im najbolji igrač Radamel Falcao neće igrati na SP!
U finalu Njemacka,Spanija ili Brazil. BIH i Svajcarci bi mogli bit iznenadjenje prvenstva
Pored Svicarske, Belgija ima najbolju ekipu od ovih ekipa sto idu iz drugog plana...
Njemačka je konstantno u polufinalu ili u finalu,stvarno su rijetka ta EP ili SP kad Elf nije među 4 najbolje ekipe!Španija ima fantastičnu generaciju,ali treba reći da su već polako na izdisaju,do 2008 Španija je bila najveći luzer,nisam siguran po pitanju njih da će u budućnosti osvajati medalje na velikim takmičenjima,jer tako dobro selekciju sa takvim mega zvijezdama je skoro pa nemoguće opet imati!Što se tiče Brazila,oni da nisu domaćini SP zasigurno ne bi bili među prva 3 kandidata za zlato,a ovako su domaćini i vjetar u leđa će imati i od publike a i po pitanju suđenja barem do polufinala.Ako Brazlci i Nijemci budu prvi u svojim grupama i ako prođu četvrtfinale,onda nas u polufinalu očekuje meč Mannschafta i Seleca,ta utakmica mi se već sad čini jako izvjesnom i sigurno,nadam se pobjedi Elfa.Ivo što priča Zico je čista budalaština za Urugvaj pa i za Argentinu,jer Argentina teško može dalje od četvrtfinala!
mrzim svabe....
pusi ga debilu mrtvi j ebem ti mamu svjetski prvak ce biti bih ili hrvatska
Deutschland Über Alles
znate li vi hrvati ista drugo no se gurati svabama u bulju???? ...danke dojcland :)))))
Bolje se gurati svabama u pakas, nego ovima sa bliskoga istoka ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma garant finale Brazil-Bosna
lazes ziko....svjetski prvaci su zmajevi :)