Donacija njemačke ambasadorice
0
Ženski nogometni klub SFK 2000 dobio sportsku opremu
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od njemaca lijepo! Isto tako nije lijepo da se ne govori o drugim ženskim klubovima.Gdje je Ćelik,Mladost Travnik,Gradina Srebrenik,Salt City Tuzla,i drugi koji nemaju ama baš niakve uslove a imaju preko 50 djece koju pokušavaju osposbiti koliko ja znam imaju i brdo reprezentativki.Po dobrom starom receptu daj sve u Sarajevo a ništa drugima.SFK 200 svaka čast ali mislim da se sport nerazvija preko jednopg kluba
To je ODLICAN potez.Malo se govori o tim djevojkama,a najbolje su,i osvjetlile su obraz nacije.S onim sto imaju napravile su cuda. SRETNO
Gadi mi se od ovakvih komentara k\'o sto pisu @mangup i @ohoohooo. Fuj! Naravno da im treba oprema, ali zalosno je sto pored naseg fudbalskog saveza ambasadorica druge drzave mora da se prva sjeti toga.
sta ce supljom vodu oprema bgt???? cccccc bolje pitarcicima da ste dali nemaju za kifle a ne ovim lezbacama
ohoho veliko bgm ! joj koji smo jadovi pogotovo kada je u pitanju nas sport,tuzno je vidjeti da nasi sportisti nemaju ni blizu kakve normalne uslove za treninge pogotovo igranje a to ukljucuje nase jadne stadione.Tuzno je kada vidis da tamo spanski treceligasi imaju bolji stadion i bolju travu od naseg biljinog polja na kojem nas predstavlja nasa reprezentacija.Sto se tice stadiona zaista treba prestati samo planirati kako sta vec treba sto prije poceti sa poboljsavanjem uslova kapaciteta trave pratecih objekata i svega onoga sto Uefini kritijeriji zahtjevaju.TUZNO je to da smo jedina zemlja u Evropi koja nema normalan stadion,jbt Albanija ima bolji stadion. Mi smo apsolutno dno dna. Ne samo da fudbal nije razvijen vec i svi sportovi drugi apsolutno ! podhinto treba uciniti to da imamo fine uslove za igru i to zatim treba podici na veci nivo !
imaju dobre SI.SE bolje nek igraju bez dresova :$