Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina zemlja na svijetu gdje je javno pracenje utakmice u fazi kvalifikacija, i to cetvrto kolo... No coment
Ja i u čemu je problem ako se prati javno kvalifikacije ? Šta jeli sad ko fol moderno samo pratiit finale ? kako glupih šumara ima pa to je čudo Božije jedno.
A jel sve spremno za naseg strucnjaka na klupi? Kako da ne: http://safetsusic.blogspot.com/ :D
Kaze Pape: "Ne pada mi na pamet dati ostavku, ma kakav rezultat bio u Haifi." http://safetsusic.blogspot.com/2014/11/on-obraz.html Đon obraz.
Za mene kao zeničanina rođenog, ovo nikad neće biti trg "Alije Izetbegovića" nego trg "Maršala Tita".
bolje bi ti bilo da pripazis na zenski rod....odavde masovno idu da karindzaju zenicanke ( sto jest da su dobre i nisu teske za dati) pa da ti veceras neko ne nastrada....
Tito je silovao pionirke Bosnjakinje. Znas ti to vrlo dobro. Alija Izetbegovic je moj Tito jer je svima dao pravo da budu ko sta hoce a kod Tite nismo smjeli otici ni u crkvu ni u dzamiju. Znas li ti sta pricas . Hajde na pijacu i kupi teleceg mozga i update svoj mozak.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)