Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velija , nisam musliman , navijam za Želju i baš me briga hoće li papa imati spomenik ili ne. Nikada niko i nigdje Željezničar nije povezivao sa politikom ili vjerskim razdorom niti je klub svoje igrače i navijače dijelio po nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti. Za to je Željo veliki i zato će ostati besmrtan a svoje zadovoljstvo/nezadovoljstvo podizanjem ili nepodizanjem papinog spomenika u Sarajevu taži na drugom mjestu kao i svi vi koji Želju vežete uz nacionalno/vjerske budaleštine i rasprave. Željo je jedan i vrijedan i ne kaljajte mu obraz
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.
Umjesto da glumiš dežurnog online psihijatra i brines se za tude mozgove, bolje se ti pobrini za svoj pravopis. Kamo č, c, d, š, ž ?
Željoooooooooooooooooo Pojedite se pitari ahahaha
Zato je Velez iduce godine pobjedio u Mostaru i izbacio Derby Countiy iz kupa UEFA. Donekle smo osvetili stari i nestranacki sarejevski klub Zeljeznicar.
Po ko zna koji put cu ponoviti svoj komentar u nadi da ce bar jedan od sto hiljada navijaca poceti da upotrebljava mozak: Navijaci su DNO DRUSTVA u svakoj drzavi.To je TOPOVSKO MESO u ratu, GLASACKA MASINA I DOBRI ROBOVI u miru, a navijanje im je IZLIV LICNIH FRUSTRACIJA U IDIOTIZIRANOJ MASI..Gospodari (TVORCI IGARA) organizuju utakmice i na taj nacin TRENUTACNO ZADOVOLJAVAJU FRUSTRACIJE ROBOVA U MASI, a onda ih vracaju nazad NJIHOVOM MIZERNOM ZIVOTNOM ZADATKU..Naravno, usput se NAPRAVE I VELIKE PARE NA BUD.ALAMA (navijacima), tako da su i VUCI SITI I SVE OVCE NA BROJU SE DOK GOSPODARI NE ORGANIZUJU KRV.AVE IGRE, u kojima OVCE STRADAJU, A VUKOVI SE PREJEDU.. BLEEEEEEEEEEEEEEE
Šumaru, za tvoju informaciju - ćirilica je potekla iz starogrčkog, a koriste je mnogi narodi, od Rusije do Etiopije. A vaša smrdska verzija je samo jedna varijanta Bosančice, pojednostavljena naravno. Uzmi knjigu balavac i nauči štogod u životu, JAdovan Pišonja Dabić i Bivorad Krmedebelović su ti slabi učitelji, dobićeš keca. U čelo aBd.
kakva vam je ovo vijest - u po\' svjetskog prvenstva?! F U J
Čovjek se zove Božo Janković pogledajte na internetu. Ukucajte ime i prezime.
Ja imbecilnih komentara,ljudi objave clanak koji podsjeca na lijepe dane Sarajevskog i BH-a fudbala,netreba se odmah sve navijacki i lokalno komentarisati.Naravno da treba uvjek podsjecati na nase utakmice sa Derbijem,Videotonom,Njukastlom ili Malagom kao sto isto tako uvjek treba podsjecati na utakmice sa Mancesterom,HSV-om,Anderlhetom ili Dinamo Kijev.Na sve uspjehe treba gledati sa postovanjem a ne pljuvanjem.
Djurkovic-Radeljas-Kapetanovic-Milak -Jozic-Hadzibegic-Jakovljevic-Bozovic-Musemic-Janjos-Pasic... nek neko nastavi...NACIONALISTI NAPRIJED - sovinisti STOP
hakrep 17.06.2010. u 20:25 TE GODINE SMO POBJEDILI ZELJEZNICARA KADA JE IZGLEDALO DA GA NIKO U YU NE MOZE DOBITI .
IGRAO ZA MIDLESBOROUGH-BOŠKO JANKOVIC-ŽELJIN !
http://en.wikipedia.org/wiki/Bo%C5%BEo_Jankovi%C4%87
BOSKO JANKOVIC , IMENOM I PREZIMENOM . UMRO PRED RAT U ZELENICI PORED HERCEG NOVOG .