Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Omjer posjeda lopte 80:20% u korist SAMPIONA.. Sutevi u okvir 7:2 u korist SAMPIONA.. Sutevi van okvira 10:1 u korist SAMPIONA.. Korneri 11:2 u korist SAMPIONA.. Sta dalje pricati. Trebali smo dobiti sa 4-5 golova razlike.. Dominacija bez nekoliko standardnih igraca.. Ali zbog primljenog gola sam tuzan kao da smo izgubili:)))... Velez je ovim golom zasluzio Evropu... FORZA ZELJO!!!
Velez je zasluzio Europu. Jedini koji su nam zabili ove polusezone :))
Pitari crknite, vi ste šatro patrioti i \"čuvari grada\", j... vas Granov i YU odred koji ste onovali zajedno sa Delijama i Grobarima 1990 godine, i kada su vaši igrači i uprava \"junački\" napustili Sarajevo i otišli po bijelom svijetu da \" predstavljaju Bosnu\" j.... vas u dupe. Osim je gospodin kojeg cijeli svijet zna glupani glupi, a i branite Slobodu i Čelik čiji navijači redovno psuju i Šehide i Markale GLUPANI GLUPI NEPISMENI!!!!!!
Žao mi je Slobode nije ih trebao Borac dobiti ionako će ići u Evropu jer mora komitet je tako odlučio po nacionalnom kjuču,više bi volio da ispadne GOŠK what the fuck is GOŠK ipak je Sloboda klub sa tradicijom kakve god probleme da ima.
podrška Tuzlacima. Nisam se nadao da će komitet, koji defacto i dejure je fudbalski savez, dozvoliti lakrdiju, u nastavku prvenstva i da jedna č.etnička SLAVIJA opstane umjesto revolucionarne Slobode, koja se upravo borila protiv ovakvih kao što je Slavija. Nek ti je na sramotu OSIME ovo. Mogu te dizati u nebesa koliko god hoće, ovdje si ispao nečovjek, na tvoju žalost. A i sam znamo, da su u Željezničaru prije rata igrali mnogi koji su tokom rata postali č.etnici, eto toliko o vama. Nisam na vas ljubomoran, bože sačuvaj, ovo je RUPA OD LIGE, ali su ovo fakte....
nek je vama sarajlijam slavija u ligi bravo pitari bravo manijaci, a ko je.. slobodu i tuzlu
Kakva vam je ono fukara od navijača da dođu bez para u Mostar pa lupaju po vozu ? Pa onda dobiju od drotova po pič.ki. Jeb.ena sarajevska fukaraština. Uša tamo. Mi smo gospoda, mi na utakmice idemo vlastitim autima a ne švorc stopom ili vozom džabe dok nas murija ne razlupa. Fuj Sarajevo, fuj sarajlijice !
ustani pravo i stani mirno kad spominjes ime velikog osima, nazadni pitarcicu, nemojte samo vi o ratu, koji ste svoje vec na pocetku istog poslali po kataru i emiratima, granov i kompanija...dok su zeljina djeca trenirala i skakala po rovovima....i onda vas ta ista djeca cim su malo ojacala nagu.zila jednog legendarnog maja 98 na hadison parku
supcke sa pitarskog sajta sto blokiraju nabijem na k.....
DA MALO PRATITE SVOJ KLUB UZIVO BIO BIH UBJEDJEN DA STE NAM NEKI KONKURENTI... ULTRAKOMJUTERASI NKŽ TIMI1988
ŽELJO JE NA SRCU A SARAJEVO NA K. . . U
Ponesite maramice kad budete proslavili titulu,bice suzavaca :-*
Cestitam klubu zeljeznicara koji na raspolaganju ima dinastiju Osim. To je ona dinastija ciji je najstariji clan,onaj cija je elokvencija na nivou tezgarosa iz 70tih,onaj koji je najpametniji i onaj koji je najarogantniji! Da to je onaj \"gospodin\" ciji je takodjer arogatni sin nezvanicno privatizirao klub bez zakon o sportu,ali klub jakih veza sa Partijom \"Drzava za covjeka\". Otac Osima je,da dragi moji klixovci,isti onaj gospodin koji je na pocetku agresije na BiH,dok su granate unistavale \"njegov\" grad Sarajevo,trenirao FK Partizan,busao se u prsa da je jugosloven i da to nije njegov rat! Da,gospodine Osimu,nije to bio Vas rat,to je bio rat nas koji volimo nas Sarajevo vise od japanskih gejsi i koji se ne vracaju u svoj grad samo kad i pred smrt treba od njega izvuci korist,kupujuci svom sinu upitnog IQ nivoa igracku zvanu Zeljeznicar da bi bio \"Klub za Covjeka\". Uzivajte u tituli strumfovi! Sayonara!
hahahahahahahaha ne brukajte se pitari nego se poklonite velikom gospodinu koga vi nemate rasformirati udbaski klub jer ovo vise nema smisla....jer vas put slobode ceka uskoro plava institucija
1. Željezničar 26 20 4 2 60:11 64 3. Sarajevo 25 15 4 6 42:24 49 HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !!! Da sam pitar ja ....
Željo u srijedu ovjerava titulu protiv Slavije. FK Torpedo će imati tu čast da u iduću subotu dočeka nove Šampione Bosne i Hercegovine za sezonu 2011/2012. Dođite pitice u što većem broju, ne igra se protiv Šampiona svaki dan. Ko zna kada ćete opet gledati kvalitetnu ekipu na Koševu, kako vas je krenulo s licencom. DUPLA!!!!!
NISMO HUMANI