Ozbiljno shvatili upozorenje
0
Željo angažovao firmu za čišćenje snijega
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PITANJE? ZASTO SE NE MOZE NEKIM NAJLONOM PREKRITI STADION KAD SNIJEG PADA, LAKSE JE ONDA SMAO SKLONIS NAJLON I IMAS CIST TEREN.TAKO JE URADIO DINAMO NEDAVNO.
sarajevo angazovalo 2 komada u mrezi i vraca se s nadom u bolje sutra
Šta ima u dolini kurčeva?
pa ta firma koja je očistila grbavicu ima ime a to je kjkp rad sarajevo. hvala vam gospodo vrijedni komunalci.čestitke za pobjedu.
seljaaaaaak kako ti je mama ovih dana aaaaa? idi jado koja ste vi liga mamu ti......nemate svoj klub u premijer ligi pa navijate za zelju i sarajevo.....p.i.c.k.i.c.e!
bio ili nebio ociscen travnjak doline serpi i lonaca, vukovi sa vratnika, nabice na kitu svakog manijaka hahahhaha
Predlazem da se po terenu postave daske, ispod njih naravno idu valjčići i nakon sto snijeg napada da se jednostavno podigne jedna tribina (kao u Salkeovog stadiona). Sav snijeg \"povuci\" pod tribinu, topiti ga, filtrirati i \"praviti\" vodu.
cuj \"sklonis najlon i imas cist stadion\" Kao da na najlon napada 1-2 cm snijega pa ga mozes samo tako \"skloniti\". Hajde \"sklonij\" taj najlon kad je na njemu 50-60 cm snijega. Opet se svede na lopate.
Sjetili se u Tuzli da ciste stadion u 14 :00 :)) jadovi jedni,igrate premijer ligu stadion ocistit nemozete na vrijeme !!! Zeljeznicar profesionalno postupio
volim svoga zeljaaaa
@ pippo a gdje si ti da pomogneš... nisi se lopate ufatio? haman se amo tastature držiš..
@kvrrc Ma u redu što imate novca i što ste organizovali firmu za čišćenje snijega, štaviše sviđa mi se taj potez i profesionalnost, ali me iživcirao komentar Sanela. Kao eto, sramota je za Slobodu što nemaju novca, sramota je što su zamolili navijače da DOBROVOLJNO pomognu svom klubu. Po njegovoj logici su trebali odgoditi utakmicu i zeznuti i sebe i Slaviju, to eto jedino ne bi bila sramota.
ti si samo vikendom glup,ili i radnim danima ??
niko kao Ptica sa juga !! MI VOLIMO NAŠEG ŽELJA
Volim te zeljA
fino se gradi stadion slobode, a željini samo pricaju i pricaju i pricaju.....
Nas nije sramota za našeg Želju uraditi bilo šta, ali gospodo mi smo veliki klub i imamo para tako da nam nije problem ni firmu organizovat da nam čisti snijeg, za razliuku od nekih klubova koji nemaju ni hljeba jest