Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li baš u ime predsjedništva...da li je stvarno onaj Nebojša u tom košu?!
Nebojsa jos slavi :D
Nebojsa se ne trijezni. Eno ga jos nije dosao na posao - mada je bio izricit da zeli raditi tokom Bajrama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala ti ljudino !
Željko, opet ćemo te za predsjednika
pa ce opet neko reci ta ce Zeljko takav smo mi narod! Svaka cast jedini validni PREDSJEDNICE!
cestitaj mami kretenu prevarantski , treba ti glavu otkinut
komunjara samo si ti branio sarajevo i isao na liniju kako su ljudi popusili tvoju priču idi na rate kupi si cipele
Komsicu ne javljaj se ti. Razocarenje si jedno veliko za cijelu BiH. Sram da te bue smokljane jedan nesposobni
nemoj tako dijana,ipak je on njihov zlatni ljiljan.
Pravi komunisticki rijecnik predsjednice. "Uz vas smo do kraja" Zmajeve treba pomagati dobrom logistikom, organizacijom, navijackim udruzenjima itd...itd.... A ne supljim frazama....
...a gdje onaj narandzasti BAKIR da čestita? ili njega samo interesuje Bajramska baklava i hurmadžike...
PREVARANTU , NISI TI NIKAKAV HRVAT
Ja ovog debila koji ne zna da sastavi dvije recenice kako treba,gdje ti zaluta u politiku,trebao si u Merhametu da se zaposlis i da dijelis hranu u ratu Bosnjacima,to je tvoj krajnji intelektualni domet.
Željko je Zmaj, nije Bosanac i Hercegovac !
Dobro je što je stav Predsjedništva. Čestitka - Naravno! A ovi od iduće godin bivši, dobijaće česitke ali u šali ili po apsanama.
Marš političari svi u tri P.M. uključujući i Sejdu Bajramovića
Komsicu,mediokritetski populisto,a da malo ne pretjerujes,hebo li te HAlid Beslic,svima se uvlacis u guzicu da bi te voljeli.Ljigavce jedan beskicmenjacki.
Ne seri, fukaro jedna populistička ;) orion19 16.10.2013. u 14:01 Lagumdzija nas je uveo u Vijece Evrope,sa Lagumdzijom cemo dobiti 100 km autoputa(20 puta vise nego pod vlascu iskljucivo SDA za 20 godina),za vrijeme ove vlasti smo se plasirali i u Brazil,tako da je ipak dobro da nam je SDP na celu drzave,makar i uz ovakve opsTrukcije i blokade kriminalne SDA.Ocitio nas i Bog vise voli kada glasamo za prave ljude.
Komsicu ti si mi sad slag na tortu :D Zahvaljujem predsjednice! Zivjela BiH!
Za Nebojsu Radmanovica me boli kita u gacama. Taj chetnik nije chestitao ni svojoj zeni kada joj je uzeo nevinost poslije 3 djece sa prvim covjekom. Dakle, kako je nas Zeljko Komsic Zlatni Ljiljan, hvala mu za cestitku. Bilo bi dobro kada bi drzava izdojila malo para za Kosarkaski Savez BiH i pomogne Aci Petrovicu da vodi Kosarkaske Zmajeve u nove pobjede.