Komentari (295)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljo jedini klub koji je dosao do polu Finala Kupa Uefa(osim Zvezde),na prostoru bivse Jugoslavije,jos je Zvezda bila prvak Evrope 1991,Partizan igrao finale kupa Samipona 1966,i to su svi uspjesi ex Jugoslovenskoh klubova u Evropi ikada. A sta je sa malim Najanjajevom,dokle su oni dolazili?Do Cetvrtog pretkola?,hahahaha.
Papak Sarajevo je igralo osmofinale lige prvaka sto mali seljo ne može ni zamislit.
Jos uvijek zivite od proslosti? STANDARDNO! :D
PRIKAŽI ODGOVORE (40)
Igrali ste stvarno ko jedan veliki borac i radnik na terenu. Ali "standardno" vas pobjede. Možda postanete vitez sad za vikend, hajd znaj :) :) :) :) :) :)
Odo se najest Travnickog sira, pa cu onda malo Lech :))
Predstavniče Bosne, super ti je fora, nema šta. HAHAHAHAHAHAHAHAH Za vikend slijedi veliki derbi začelja tabele, grčevita borba za opstanak u ligi i standardnih 215 posjetitelja na stadionu; Željezničar - Vitez
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
VOLIM TE ZELJO SRCEM SVIM 1921 FOREVER!!!!!!
Svaka čast Želji na ovom rezultatu. Ovo je objektivno neki naš nivo preko kojeg ne možemo, realno, takođe i nivo naše lige. U Želji moraju početi razmišljati o širenju igračkog kadra sa malo kvalitetnijim pojačanjima. Ne možete očekivati da 12-13 momaka iznese teret ovih 6 evropskih utakmica i onda se svi čude porazima u ligi... Eto sad se zaradilo nekih para (nisu neke pare al et), valjda u upravi imaju toliko sluha da to ulože u nekoliko pojačanja.
Sarajevo će postaviti Standarde i u Ligi prvaka kad prođemo u grupnu fazu za par godina.
stvarno su se borili i ipak nisu nikog osramotili i svaka cast.Zbog toga sam ponosan. Samo ostaje zal sto se osjetilo da se ovi mogu izbaciti ali eto. Svaka cast momci kako god.
Sarajevo postavlja standarde u Evropi Jedini do playy off faze
Hjd pinokio narast ce ti nos od lazi....Zeljo je bio najblizi ulasku u euro ligu nakon isopadanja od njucastla....razigravao sa malagom za euro ligu nakon 0-0 na kosevu izgubio je u malagi 1-0 sumnjivo dosudenim penalom i 100% propustenom sansom Mulaosmanovica za izjednacenje....
Večeras ranije Lijež/u u krevet.
dobri su vidi se 40 miliona ,kod gola je bila takva vrteska nevjerovatno kako onog naseg levata izvrti belgijski igrac ,nemoze se proc ovakav tim ,sve u svemu okey tekma prvo pol dosadno drugo odlicno
HEJ HEJ HEJ, HORDE ZLA SU GEJ! HEJ HEJ HEJ, HORDE ZLA SU GEJ!
Okano
jug se dosta trudio da izgleda ko sjever
nek kupi željo autobus nek ima svoj večeras su zaradili sigurno 100 milja eura na kartama a ne da ih vozi centrotrans
Za avion nemaju jos para
Ovim pitarima je draze kada Zeljo izgubi nego kad sarajevo pobjedi, vise prate Zelju nego sopstveni klub, alo ba idite lech kasno je ba, i prije spavanja malo travnickog, il 10-ku sa lukom, ljepse cete spavati.
Je l' Standardno kasno Liegeeš? :D
ZELJO je bar postenski ispao, momci su stavili srce na teren, borili su se, al nije bilo srece, a vi komsinice sa kokosinjca sjetite se prosle godine kada ste dobili 10-ku sa lukom. :)
telegraf i nezavisne ne smatram srpskim
a sad povratak na njive BiH Premijer lige hahahahahahaha
Standard niste spektakularno, Zeljo ko i svi domaci po tradiciji cura loptu 90 minuta pa sta bude da bude. Samo su se borili sto jest jest 11 nemastovitih ali borbenih radnika.