Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je..... im familiju čuj MOJA TV Po kojim zakonima koriste opremu BHT-a za prenos koju svi plačamo kroz pretplatu i promovišu neku MOJU TV ''???E dobit če pretplatu al u.................... i budala je ko plača pretplatu.
@ThisIsSpartaaaaaaa brate puno ti tog fesliju spominjes. sta je to?
@ThisIsSpartaaaaaaa ja jesam mozda dijete ;) veliko dijete zeljno paznje i isticanja, pa u bilo kojem kontekstu :) ali balkanika, pa sumnjam i bilo koja druga djevojka, ne bi htjela da ima decka s vecim mozgom dolje nego gore :) al u svakom slucaju sretno, uostalo, ne nabijas djaba ovdje musku publiku na svog "fesliju", hahaha. neki novi fesovi sa bojama duge, awwich. fluffy, haha :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo je davno prestao biti onaj cuveni derbi, sto je imao dusu. Ne mozes otici s djetetom da gledas utakmicu a da ne strahujes da se sta ne desi..
jbla vam VAŠATV mamu svima.... i otac i ko vas nacali.... plaćaš pretplatu a ne možeš gledati želju i sarajevo.... mamu vam nakaradnu... akrapi jedni...
Znaju li ovi besposlicari mirno navijati i uzivati u sportu ...
Smećari jedni...i horde i manijaci su smeće!
Navijaci podizu tenzije , igraci postaju nervozni i od igre nema nista. Domet timova koji imaju ovakve navijace su maksimalno 2-3 kolo u evropskim utakmicama. Ako policija nema plan kako da to sprijeci , ili da istjera navijace onda je to sramotno. Sramotno je i upozoravat te navijace. Jedina politika koja bi dala rezultat je politika nultog stepena tolerancije na nasilje, politika neposredne reakcije bez upozoravanja.
Prizivaju pokemone
horde zla najgori navijaci u BIH
Pitari na aparatima.
eto navijaca idioti a ne navijaci.oni znaju sta je fudbal i car derbija i opcenito utakmice
A mi se čudimo kakvi su nam političari.Nismo bolje ni zaslužili.
treba vam vratit vojni rok i to dvogodisnji pa tamo da vas vaspitaju sve
mogu zamislit sarajevo i zeljo u regionalnoj ligi to isto sad metalege u ovoj ligi a bruke i sramote
imali na netu da gledam tekmu
kadusic igra preko stele
kazu da mu je babo hodza
Odlicna asistencija Sarica,velikog pojacanja,koji onako glupo izgubi loptu na sredini i ostade gledati kako Zeljo istrca kontru.
Takooo je hurticu karino sad se spremi da ubacis zeni benka i huseinovica mozda tu znaju da igraju