Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Yebo ti mater svoju šta je smiješno idiote maloumni,idi gledaj svoja mega pojačanja kojima je predhodio odlazak bezze igrača komazeca(lik baš nije znao igrat)
Eee da kad si već tu de mi reci kako ti je mama,baš nešto brinem za nju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesul otisli van BiH, odmah slabe igre..izgleda da samo nase sudije primaju pare, ili su ovi vani puno skupi pa im se ne isplati kupovati :D LOL
Nema Jakupovica, Skakica i Valjica u Rovinju
Tana zavuko ruku u dzep i "zamolio; Djurbuza da ne daju vise od 3 gola,i da prime 3! Samo da bi Torpedisti mogli klikovat od srece na klix-u!
NEMA ŠTA OVIM ČLANKOM SU IZDOMINIRALI NAPAĆENI PITARI MALENI.JBG OVAKVE STVARI ZA NJIH PREDSTAVLJAJU OGROMNU SREĆU,TREBA IH RAZUMJETI I NE OSUĐIVATI,EVO I JA IM KLIKĆEM NA LIKE DA IM BUDE LAKŠE,JER SAMO IM TAJ LIKE NA ČLANKU O ŽELJI DONESE BAR MRVU SREĆE.IPAK TREBA IMATI NA UMU DA SU DJECA ROĐENA KAD JE FKS OSVOJIO ZADNJI TROFEJ NE KRENULA U ŠKOLU,NEGO SU SE I BRIJAT POČELI.
HAAHAHAHAHAHAHA BRAVO :)
mosa lapakoo bice to sve na svome jestu , 1921
evo jedan kez za mangupe u gasu,evo jedan racku za sve Horde u transu,pozdrav za sve kurve što prave tu grimasu,vidimo se trasu,vidimo se juče,necu da se kurčim ako kurčim se kod kuće TM87
U pravu je ovaj lik _Baton,niko od retardiranih pitara se ne sjeća priprema njihovog omalenog kluba prošle godine u čapljini čini mi se i rezultat protiv domačina je bio neriješen I još jednom se vidjelo kakve patnje je ŽELJO nanio navijačima najmanjeg sarajevskog kluba,kad su aktivniji na ovom članku i raduju se ko da su duplu osvojili(EEE DA ZNATE SAMO KAKAV JE TO OSJEĆAJ)
Zeljo je sampinjon, oooooo
Tebe volim,tebi pjevam
Gledam newcastle- sunderland. Ne može. Mi nitko reći da ovo9 nije naštimano. Moje žabarsko oko mi govori. Evo sad ko lafo tenzije, lopovski kolorit. Nidje veze. Slaba gluma sve u svemu.
Tako je to kod pitarcica zadnjih godina vise se raduju nasoj nesreci nego svojoj sreci,TM 87
Vazda bilo! Valjda jer nemaju srece pa im je samo to ostalo.
kako ce se radovati svojoj sreci kad ona ne postoji od 2007 godine...cemu da se raduju???????????? Njihova omiljena pjesama je "opet se drugi raduju" heheheh
hahahahaha kak vas nije stid igrati nerjeseno protiv 3HNL ligasa :DD a drugo nemaju nigdje para da odu nego u rovinj :DD pogledajte malo slike iz antaliye ;D
Nemoj tako, ovi su drugoplasirani u trecoj ligi - sto znaci da kvalitetom vjerovatno pripadaju u 2. HNL hahahaahah
Pripreme? Taj klub domacin turnira? Jel ti to sta govori hejteru mali?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)