Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa je.em mu misa, mogli smo poslati drugi tim, reda radi... Da ispostujemo taj memorijalni. :(
fuj stoko, odbili ste doci na turnir za covjeka koji je dao zivot za ovaj grad GADITE MI SE STOKO JEDNA
Lijepo je vidjeti ovaj naslov gdje napokon fino pise ime nogometnog kluba FK Željezničar a ne Željo, nadati si da ce tako ostati u praksi. Nema potrebe da se stidimo imena Željezničar.
http://www.youtube.com/watch?v=YTTTtBwQNvo sjetite se momaka koji su dali zivoti dabi vi danas navijali i gledali utakmice :/
ja neznam sta se svadjate sa primitivcima kad neznaju da cijene istinske heroje a predstavljaju se kao gradjani SARAJEVA i drzavljani BOSNE :/ SRAMOTA jos se nesto ljute a kad ih sljedece godine ne pozovu onda ce na sav glas pricat :/
ja neznam sta se svadjate sa primitivcima kad neznaju da cijene istinske heroje a predstavljaju se kao gradjani SARAJEVA i drzavljani BOSNE :/
KELI JE POGINUO BRANECI OVAJ GRAD ! ! ! !
Malo mamu pitarskuuuuu, pjevamoooooo zajednooooooo
Evo, recimo da razumijem zašto neće da učestvuju. stoje ti argumenti ,čuvanje tima od umora i povreda, sve to stoji. Ali, kao što neko već reče, mogli su poslati drugi tim, juniore, bilo šta, samo da ispoštuju simboliku i veličinu imena koje turnir nosi. Pokojni Keli jeste bio Pitar, ali je dao život za ovaj grad i za sve nas kao što je i rahmetli Đilda, i kad su te stvari u pitanju podjela te vrste ne smije biti. Tako da, jedino mogu reći SRAMOTA!
NEKA TI JE VJECNA HVALA DRAGI NAS KELI ZA SVE ONO STO SI UCINIO ZA SVOJ GRAD I NJEGOV KLUB .
organizator turnira je f.k.dobrinja a ne sarajevo.sarajevo nema nista od prodaje karata stoko jedna neupucena
toliko o tome koliko cijene branioce sarajeva. fuj stoko mrs u siroki pa sa fasistima pod ruku zajedno
mislili ste da ce ŽELJO igrati a vi uzeti para na ulaznicama da kupite viršli ......kraj priče
Današnji Avazov Sport: Pitanje: Zašto \"plavi\" neće učestvovati na Memorijalu \"Želimir Vidović-Keli\"? Hajrudin Dino Đurbuzović: Kao što sam rekao, naš plan priprema je odlazak na Bjelašnicu, gdje imamo dogoverenu utakmicu. Mi smo o tome na vrijeme obavijestili organizatora, prije sedam dana, tako da je neozbiljno to što se Željezničar spominje kao učesnik turnira.
Tipicno za nase prilike i za \"velikog\" zelju.... nije im dosta sto su postali trgovacko drustvo pa su prodali sve sti im je iole valjalo,nego nam i direktno kazu da smo mi glupani sto slavimo heroja oslobodilackog rata i dajemo primjer i ostavstinu buducim generacijama,jer su ..\"boze moj\"...tri boda vaznija od svega ostalog. Zato oni i ne postuji ni svoje igracke velicine,a kamoli sarajevske,da ne idem iz kantona dalje..
VOLIM ŽELJEZNIČAR !!!
Ne znam kako poceti ovaj komentar, mozda je bolje nikako. Al eto ipak cu. :) Stvarno smo na dnu. Da je to tako potvrdjuje i cinjenica da se u vecini komentara spominju stvari tipa \"neko u Sloveniju, neko u Fojnicu\" i sl. Eto Slovenija nam je neki pojam i mjerilo u fudbalu. Tuzno je to sto vrijednosti vise nema. Turnir ko turnir. Ako hoces ucestvovat, ucestvuj. Ako neces, nemoj. Ne moras poslati ni drugi tim, ni juniore. Ali mozes javiti sedmicu ili dvije ranije, da se moze naci zamjena. No dobro, ipak pricamo o \"velesili\", klubu koji je igrao kvalifikacije za ligu sampiona prije skoro 10 godnia. Nisu su se duzni nikome pravdati. Zalimo se (ljubitelji fudbala) kako u gradu nema nikakvih utakmica, nikakvih sportskih desavanja. FIS nam je jedini turnir, ako ono mozemo uopste nazvati turnirom, u gradu, a za koju godinu ni njega vise biti nece. Tuzno je a ujedno i simbolicno kada jedna kantonalna ekipa poput Dobrinje vodi racuna o jednoj velicini kakava je bio Keli.