Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli nas i ovdje gura Ivica. Placite malo (:
e hajmo pitari navalite sa komentarima i svojim glupostima...
Volim Želja zato što sam željeznicom iz Sanđaka došo u grad . Sad odavle ne idem niđe.Navijam za Želja i gotovo.Vi Sarajlijice ste u manjini.Ponavljam navijam za Želja.
I ko je najbolji ? SAMO PARTIZAN I ko je najjaci ? SAMO PARTIZAN ZA DRUGE SE NAVIJA PARTIZAN SE VOLI !
A ko je Euroclubindex.com da ocjenjuje ??! :)
Mnogo smo jaki :( ps
po euroclubu papaka....lafo sarajevo i željo bolji od hajduka :)...
http://www.jedan-nula.com/uefa-rang-lista-klubova ovo je prava uefina rang lista za sve pametne manijake
Willem II iza Olimpika....????
Vidjecemo sad aBd 2015 kad bude regionalna liga.ABd da je ovo istina. Hz
je.bo ovu listu kad je levski 145 ! !
sadržajnijih blogova ima od ove stranice.
Pa zar ti tu mamlaze nista ne smrdi? Klub izadje kao cetvrti i prodje najdalje u Evropi i uz to jos izbaci ekipu koja se sa vama igrala Levski. To samo potvrdjuje regularnost ove lige, jer nekakvi prvaci ispadaju ko fiseci, nekakvi drugo i treceplasirane ekipe ispadaju kao i prvaci, a cetvrti klub osvijetla obraz BH nogometa, cudno zar ne :-)
oko cega se vi prepirete... kao da se prepucavate jeste li 7. ili 8. a ono dvjesto i tristo i neki.. hahah kad BAR budete u prvih top 100 (STO, ne deset... takodje uzas, ali eto bar nesto) onda se svadjajte... a ovako jeste li 265. ili 275. totalno nebitno.. isto njesra... niste ni na radaru ne mogu da vjerujem koje emocije a u top 300.. hahaha
Sarajevo svake godine prođe po dva tri pretkola. Tako je bilo i ove. kada ste vi nekog pobijedili ili izbaciji. Ima te li takav podatak negdje u arhivi. P.S. Osvetili smo se ove godine bugarima za onih 7:0 protiv vas, kažite makar hvala!
Euro kupovi su pravi test. Nagradno pitanje; Kada je i koga posljednji put željo pobijedio u nekon euro kupu? Ako neko zna neka napiše odgovor.
A sto se kofrce ovi priglupi pitari,zaboravljaju da su ko uljezi izasli u Europu ko cetvrti klub koji se uopste i nije trebo takmicit u evropskoj ligi vec zahvaljujuci klubu koji je osvojio duplu krunu u ovoj ligi otvorilo se jos jedno mjesto.E zapamtite kad cete opet na guzove u Evropu jer ovo je bio treci put mufte.