Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta kaze amaw cekaju kiks Sarajeva?
Pa sta ste cekali do 90 minute, hljeb mu h_bem. Osime, haj malo odmori.
ja sam realan treba Sarajevu cestitati na novoj tituli jer ljudi igraju stvarno najbolji fudbal i bili su blizu da udju u grupnu EL, daleko nas najbolji klub u ovom trenutku i moj Zeljo nema finansija da moze parirati pitarima, treba sve realno sagledati, negdje smo imali srece, ovo je maximum sto ova ekipa moze..
Šta kažu, hoće li Željo biti šampion ove godine?
Ove igrace treba pustiti da igraju na oranici, zali boze ovakvog terena za ublehare
Amar Osim:”Cekamo da Sarajevo padne”
Uvijek je bio Široki brig, sad odjednom Široki Brijeg. Ikavica je starohrvatski govorm, budalađtina je mijenjati tadicionalna imena. Bili brig nije Bijeli brijeg.
@VinkoGof nije Siroki brig nego Lištica
Zec,Alispahic,Bekric i Stilic broje skoro 150 godina pa ovo je smjesno nije ni cudo sto smo usporeni,Amaru ti si k.reten a ne trener.
Zeljo ima dva centarfora koda ih i nema a placaju ih masno,Amare ti si puko dovodis pogresne ljude u Zelju i prestare negdje mora da pukne cistika ce da se pravi na kraju sezone ali ti nebi trebao ostati ni pocemu kupi prnje.
ino place zeljo drugi
Ebem i siroki i zelju
Broj 14, Štilić ima dobar guzz moram priznati. NoHomo
Ja i?
Amare bi si cuna od igraca a sad si kao trener dupla cuna
da nije pukla korner zastavica, mozda je sudiji pozlilo
Ova pojačanja iz Čelika nam odlično poklanjaju bodove drugima a naša djeca se snebivaju po Goraždu. Trešnju, Konjicu, i sl. Kad ćeš nas ostaviti Žvaljo jedan i prepustiti nekome ko će znati raditi sa našom djecom.
Amare daj ostavku
Zeljo je na grbavici izgubio ove godine 11 bodova to je nedopustivo