Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra tekma sa pola snage, zna Slavko sta mu treba pred ligu a to je utakmica na umjetnom terenu... nadam se da se igrac Veleza nije ozbiljnije povrijedio..
@XE:D Ah ah, Željo je kako god dobio utakmicu, žao mi što se momak provrijedio... al eto neko 2:2 neko 0:2
I ovaj Zeljo sve ce jebati :D
naravno ko zadnhe 3 godine sto se najavljuje u ova doba
nije jež nije bor je**o vas Maribor
kitarcici se nesto javljaju a oni igrali 0:0 pff smijesno
2:2 su igrali
Jel istina da za zelju navijaju samo seljaci koji su dosli sa strane u sarajevo a da za sarajevo navijaju samo prave sarajlije? Tako kazu navijaci sarajeva...
@TzSlobodaTz pa mogu oni pricati sta hoce 80 posto sarajlija navija za zelju a samo dosle papci navijaju za sarajevo pogresno si informisan
Sarajevo napravljeno da bi ovi s carsije imali za koga navijat
FK MELJO
Koliko je igralo Sarajevo sa Velezom?
Bug na prvoj slici..
Niđe veze ovo sa generalkom nema, počeo mijenjati na poluvremenu, već u 70-toj gotovo niko iz prve postave nije bio. Ozbiljan problem imamo na postavljenu odbranu, meda ne možemo, prilike stvaramo jedino iz prekida. Realizacija također kritična! Ovo smo dobili na mišiće, nikakve tečne igre nije bilo. loše je izgledalo gledajući iz te perspektive. Evropa je nama plafon!
iz moje perspektive, napusis mi se kurca i ti i tvoja familija
@Haris Ne čudi što imaš takvo mišljenje kada si gledao tekmu iz te perspektive. Dobro si bilo šta vidio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
VELEZU KAKO SAD IGRA NEMA OPSTANKA U 1 FED LIGI , LOSI SU
@Hrgota POBJEDITE VI TRAVNIK PRVO KOLO AKO IGRATE I NERJESENO ODE VELEZ U 2 FED LIGU
Ne kontam prvusliku...ko koga napada????