Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi kompleksasii koji nece ici u gradacac gledaj te svoje nanajevo , ne brinite se vi za Višestrukog prvaka . NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA !!!!
pozdrav za sarajevskog smekera od milijonera sa koseva,pusa
MoSA ljoŽe!
Šatrovački govor (često nazivan šatrovački jezik) je žargon u bosanskom, srpskom i hrvatskom jeziku. Rasprostranjenost šatrovačkog u regionima primjene srpsko-hrvatskog-bosanskog jezičkog prostora je neravnomjerna. Najviše se koristi u većim urbanim centrima Sarajevu, Beogradu i Zagrebu. Tako da se papak tebe ne tiče šta je ljoŽe :*
pa šta fali zuliću što sjedi,frajer je svoje odležao,neda nikom pardona,cijeli grad ga se boji i šta sada,pa šta treba za vođu postaviti neku djevojku pa da jedemo škampe na tekmi,frajer je vazda išao na tekme e zamisli sad zula,tica,benjo da su u dobrim odnosima pa gdje bi bio kraj
Da, evo grad se trese od panične fobije od nekog xy lika. Ne smijemo djecu izvesti u grad od tog silnog straha koji nas obuzima o nekakvog sociopate u pokušaju sa raspale južne tribine, podno ljeskove šume ispod tranzita.
pizza ne budalesaj smijesno je to sto pises
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Eto Željo je radnički klub. Kao da vam ne bale usta da budete buržujski klub. Ali fukaru poput vas niti je.bat, niti kući vodit.
A vas samo jebat i jebat do iznemoglosti, kerovi prodati.
Piše se "prodani" ;) Nego, ima li balkanskog kralja banana? Evo malo sam googlao, pa sam skontao da mu ovaj predstavnik vašeg juga, Zulić, može biti garant investicije u vaš tužni klub.
bruka i sramota ko je na konferenciji katastrofa sta se desava sa nk zeljeznicarom memogu da vjerujem na sta je klub spao.poredit ovo i milijonere sa koseva smijesno
Amidža daj malo para please kme kme daj malo para :))))
Vi bi terbali da svatite u kojem ste K.U.R.C.U pogotovo sada kad vidite ko vam sjedi na press-u.... Svijetla vam je buducnosto mali plavi nema sta!!!
jos Benjo fali :-) idemoooo PLAVIIIII
Gledaj glasnogovornika navijaca,trebali su samo jos utoke na sto odloziti ;-)
Borba za sredinu tabele,sigurno da ce biti zanimljiv susret.
Hasanović: Na ovom terenu i Barca bi imala problema hahaahahaahaahahahaahahahahaha