Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nejasno kako Sarajevo sa njim nije napravilo nešto. Šta se tamo radi u upravi i kako se biraju ovrači nemam pojma ali nešto ne štima očigledno. Da su blizu titule pa da kažeš krade ih Vico ili hrvatska mafija ali oni evo već koju godinu nisu ni blizu. Čak ih moj Željo koji nema za kifle dobije.
Dudic je trebo biti selektor u 21 da napravi ekipu za A Reprezetaciju!? Nasi cobani du pustli Dodika da uzme sa Vicmo milijone od umjetni trava kladijonica, Arena Sport!? Bosnje vide malo para sucur Allahu kako je doslo kakoce sve izgubi ti sve Allahmi niko vas nece spomenuti da se radi za Reprezetaciju i itd!?
Nas je Duda Alex Ferguson
A zasto klixe reklamirate kriminalca Zdravka Mamica? Covjeka sa potjernice. I ovom Dudicu velika cast sto ga je zvao taj kriminalac.
Ja sam uvijek govorio da je ovo dobar trener. Prizeljkivao sam ga u Zelji ali eto neke sitnice se isprjecise a Sarajevo se takodje zajebalo sa njim.
Dobar trener za divlje klubove.
Velez divlji klub. Velez je bio brend u bivsoj jugoslaviji
To se vežeš za neuspjeh u Sarajevu ali nije realno koji je trener uspio zadnji godina u Sarajevu.?Jednostavno kod njih ne štima mnogo toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)