Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamića za selektora BIH reprezentacije, da nam je Mamić u savezu od nas bi nesto bilo
Allahrazolla , 👍
Da si ti barem sa svojim sposobnostima u nasem savezu,mozda bi se i plasirali na ovo EURO
Jedan jedini Maminjo
Nikad u istoriji do prošlog rata muslimani i katolici u BiH nisu ratovali jedni protiv drugih. Zbog toga su i u prošlom ratu Bošnjaci se odazvali u odbranu hrvatske kao svoje domovine znam ih koji su iz BiH dobrovoljno išli. Nažalost tu istorisku tradiciju je prekinuo i zavadio dva naroda Tuđman planirajući podjelu BiH sa Srbijom još 1990..
Aj ne rise, operacija Neretva 1993, pokušaj zauzimanja hrvatske obale od strane islamiziranih Srba, pardona Bošnjaka sa Sandžaka
Treba i dodati da je uvijek bilo prirodno i nije nas niko tjerao da sarađujemo. Evo i danas na istoj smo strani što se tiče Evrope/Amerike/NATO. U Bosni se je Hrvatska branila ali eto, ćiriličar iz Hercegovine govori da se čuva rs kao zjenica oka.