Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fol sad problemi hahahaha.. Dajte molim vas, Zukanovicev plafon je Chievo kao i vecini nasih igraca, Begovic-Stoke i ne ide od tamo nigdje zivi bili vidjeli, Pjanic-Roma i to mu je previse jer je krampa ziva, Dzeko jos malo u Cityu pa ce malo nize ici jbg stizu godine klupa se grije, onda oni Ibisevici,Salihovici-Kineska liga away ... Prosjecni igraci u prosjecnim klubovima, to je njihov domet
Ista priča kao za Sušića, cijenkali se mj. dana hoće li biti 3 ili 3.5 miljuna eura jer kao Inter nema više, i onda jedno popodne se pojavi priča da je Inter zainteresiran za Brozovića i plate 8 miljuna eura sutra dan u jednoj rati. Smiješno, očito je da Inter nije dovoljno zainteresiran za Zakanovića, možda ga žele kao rezervnu opciju a onda im je i milion eura puno.
Hebo majku nasima uvijek nesto fali a Hrvati samo prave transfere...Mandzo, Rakitic, Modric u najbolje evropske klubove a mi svoje seljakamo a nigdje ne odu...pardon u apoel sa kipra
Ma idete mi na kurac sa trsnsferima. Za sve se interesuju veliki klubovi a niko ne prelazi.
Na kraju ce otici u Udinese ili Genou :)
Dali će i jedan naš reprezentativac BEZ NEKIH PROBLEMA otići u bolji iveći klub???
Uvjek ove nase igrace koci nesto. Pa majak mu stara kakve to oni ugovore potpisuju kad dodju u neki klub. Menadzeri su im nula bodova. Ne znaju napraviti ugovor da si pita.