Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma savez ga oslao da nabavi jeftinu robu za BiH reprezentaciju ZE u srcu, BOSNA do groba!!
poturice,koji ste JADNICI!tako ste bedni na svim poljima da mi vas je skoro i žao...AL ZAMALO
http://www.erepublik.com/de/referrer/Admir+M
E to je njegov problem...pa za 3 mjeseca ce ga spradat kinezi...Jednostavno takav nacin komunikacije daje svakome pravo da mu kaze sta god zeli...
A prije 2 dana Ćiro reko da bi želio FK Vojvodinu više nego Šangaj... Koji LAŽOVČINA!!!
ode ciro kinezima zato ce imat popusta kad dodje da kupuje u Buca Potoku...
@vikendica.....ima na bjelasnici jos uz to povoljno da cuvas stado ovaca :D
zna li ko gdje ima vikendica za novu godinu??????????????????????????
BRAVO CIRO LEGENDO NEK SI SE RJESIO OVI NASI FAKINA SVAKA CAST! TEBI ZIVOT IDE DALJE A NASA JADNA NAPACENDA I BJEDNA ZEMLJA BOSNE NECE OTIC NA PRVENTVO NIKADA! CRKLI DA BOG DA!
Ciro,sve najbolje ti zelim,cuvaj se samo pticije gripe,svinjske gripe,sarsa....!
I jos nisu htjeli prevesti nastavak ovog teksta koji glasi(kad ga je kineski novinar pitao da li moze voditi ekipu sa 75 godina!?);\"Dovedi svoju majusnu zenicu da vidis sta čičica radi sa svojih 75 godinica!\"Tako rece Ciro i postade najpopularniji ciko u Kini!
Nije lepo to sto lazes, sramota u tvojim godinama!
ljudi, milion je milion, nema mu se tu sta zamjeriti. ko god od vas kaze da ne bi i sto ucinio na njegovom mjestu, laze! ja sam bosnu napustio za puno manje od miliona... pun mi je k bio stoke!
ne razumijem nikako koji ce on krac tamo
Ja jedva cekam da reprezentacija zaigra opet, sa novim selektorom. Svi pljujete po covjeku, koji je BH odveo dalje od svih prije njega. Stvarno bih volio da tim uzme Barbarez, njega svi traze, da vidim dokle ce nas on odvesti. Zaista, ne zelim neuspjeh reprezentaciji, ali sam iskreno za njega, nakon tjeranja Cire vise nego spreman.