Široki Brijeg jesenji prvak
0
Završen jesenji dio Premijer lige BiH
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najmanje nas je u ovoj paradržavi ali nam nemožete ništa ni u sportu a ni u čem drugom!!!! HERCEG BOSNO U SRCU TE NOSIM KUD GOD KRENEM S TOBOM SE PONOSIM!!!!!
Imas od te Jesenje Titule???
BITI JESENJSKI PRVAK U NOGOMETU U ODNOSU NA SRBE I MUSLIMANE- NEPROCJENJIVO.... BITI NAJBOLJI U KOŠARCI U BIH-KAO BITI U RAJU...
Ko je dozvolio da karaju \"Serve\" u sred BanjaLuke i to baš na Bajram . Ko je dozvolio da \"MOJ\" Borac postane KURBAN. Neko će odgovarati za ovo . A it bre MUHHAMEDE zar si baš morao da razoćaraš onoliki narod ? 10 iljada pokislih bez kapi kiše ? Ma nemam rječi možda će ona alapaća Majkićka nešto smisliti da se izvadimo ?
Ruka ruci srbkinjama turci!!!!
Ne pamtim da sam se ikad vise radovao pobjedi Sarajeva......bravo....
Za ovaj Bajram najbolji bajramluk. 3 boda iz Banja Luke.
hajmo sad da pocnemo steliti da slavija i laktasi nap uste ligu:)) da vide kad se steli hahha kako to budeeee
A jest im ga zabio Dzakmic svaka mu cast! Pobjeda vrijedna para i nade za titulu! Bravo Momci , Bravo HZ
Bosno moja divna mila lijepa gizdava haaaaaaaaj u tebi je Banja Luka nočas silovana...
RUKA RUCI MUHAMED DŽAKMIĆ!!! BANJALUKA ŠERIF MUBAREK OLSUN
Čestitam svima Dan Republike! SFRJ4EVER
da li se ovo igralo na KORIDI mozda ?tako mi barem ove slike kazu
najlepsa ke slika sa Grbavice, bravo momci na dobroj ideji sa Ljiljanima. Cestitiam Sarajevu na pobijedi u BL. Mi smo pitari, najjaci smo najjaci! RIP Puljic!
RUKA RUCI, OBREZANA K**A BANJA LUCI :D