Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda cemo naredne sezone gledat dobri stari derbi obje ekipe su drama dobre nadam se da ce se boriti za 1 mjesto
Dobar igrač,dobro nam došao...polaHko kreće BORDO REVOLUCIJA :))
@bordo side Pise se WELCOME ili HELLCOME... ne ide WELLCOME.
Maleni strumfovi nam govore da smo srpski klub, a oni Slobodu poslase u drugu ligu da bi spasili Leotar. Klub iz najčetni*kijeg grada u BiH. WELLCOME ŽARKO !
Sta ove FUkare seru iz TZuzle, treba da vam Sarajevo sezonu spasava. Sto niste igrali kako treba pa ne bi ni ispali. Drugi vam krivi za vasu nesposobnost. I neka ste ispali. Dok vam je Sakib Malkocevic klub vodio i nesto ste i bili u Premijer ligi. To sto tjerate sposobne ljude nije vam Sarajevo krivo. Za ovog zenickog Jedi Knight - Sarajevo ce da dovodi koga hoce. Ni vama niko nista nije pricao kad su vas vodili Ivo Istuk i Vlatko Glavas zato kapak. Sad hocete Ciru da dovodite. Sarajevo je bosanski a ne bosnjacki klub. Zato igraju sve nacionalnosti.
Bolje da su malog Dalibora vratili iz Zvijezde. Ko je ovaj \"majstor\" ? ? ? ? ?
Bravo poturice, vraćate se korenima. Samo javite braćo, šaljem vam još pojačanja!
FKS je grobar FK Slavija......dok Slavijini skauti skacu i dovode pojacanja ovi nehljebi im pokupise sve igrace koji ce tek poslije skontati da su katastrofalno pogrijesili.byumg
Ne znam ko je u zadnjem kolu spasavao bracu iz Trebinja, pstttttttt peta kolona
Svaka čast za FK Sarajevo, vraćate se korenima. Imate podršku Zvezdinog severa.
ironija je da se plavi javljaju i govore da je FKS srpski klub, a pola njihovog prvog tima poznato po ratnim zlocinima na grbavici. (pardon svih 11)
FK Sarajevo nikad nije bilo nacionalisticki klub i nikada nece biti. Vi seljacine iz rep. sumske mozete da ga glabate zajedno sa nasim plavim konama.
FK Sarajevo Najveci srpski klub posle Zvezde
Ovo nam nas bivsi psiholog salje pojacanja, iz HAGA javlja ko da dodje... Imam osjecaj opet postajemo ce.tnicki klub, a taman smo se bili poceli vracat komunizmu...
kakve veze ima FKS sa stimaljkom u trebinju i vrapcicima ? namjestio im babo titulu, sin ustimo ispadanje slobode, dobra famoilija pravo nedo bog nikom...inace stari je poznat iz mira kao sportista, samo jednom su ga kaznili za namjestanje, sezonu il dvije... serem im se na komitet
J.e.b.o. te al\' se divovi pojačavaju, izgleda da će napast\' titulu, nažalost prvenstvo se igra 30 kola, a ne 6.
Radije Srbin nego zeljovac.