Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put u zivotu vam iskreno cestitam. Tako se gine za klub a ne k'o nase pickice. Trebali ste dobiti 3 razlike. Svaka cast!
BRAVO ŽELJO BRAVO PLAVI A VAMA PITARIMA ŽELIM BESANU NOĆ
A vi sto se mulalicu smijete on voli svoj klub i takav je
E gledam pojedine komentare ovih pitara da su oni pobjedili nebi covjek mogao ziviti od njih a vi sto se brinete od koga ce zeljo izgubiti bolje ni vam bilo da vodite brigu o tome kako ce te vi igrati.Do sada koliko je proslo kola imalo jaci tim sa kojim ste igrali ili ste izgubili ili nerjeseno ruku na srce dobili ste samo siroki brijeg ali ste igrali na kosevu a zeljo ih je sa deset igraca umale dobio na pecari da nam naravno nisu cist go ponistili zato pitari brinite vi svoju brigu jer sa onakom igrom samo se ofirate 3 udarca na go za cijelu utakmicu.
BRAVO ZA MLADOST Doboj Kakanj.
"DIVOVI" dobili po piČci
Pitari,ma smijesni ste,presmijesni,ubio vas Zeljo,al ubio
svi u tuborg samo tamo i smijete da slvite pobjede,grad je za manijake naučna fantastika
Sarajevo,vi ste karina od kluba,pokazali ste da su vas novinari naduvali,ajte sad na spavanje
Surovi gigantizam!
Već sljedeću će te dobiti po njonji i opet dole u borbu za opstanak.
Pravo im je ime Liliputanci, a ne divovi! Kada je Djonatan Svift pisao svoj roman o Liliputancima bio je vidovit i imao je sliku Sarajeva ispred sebe!
cestitke želji, a ovo je opomena sarajevu da iako imaju novaca nemaju igraca .... po pravilu su trebali da pometu želju .... ali nije zlato sve što sija ..... niti imaju igrace kvalitetne niti trenera-vidjecemo ovog novog kakav je ali sumnjam da ce biti napredak neki znacajan ...
Legija stranaca "lezilebovica". da im nije bilo Ibrakovica i FK Sarajevo, SIGURAN SAM DA DANAS NE BI IMALI ANGAZMANA!
@forka ja eto zeljini igraju za klikere,aj ne rise.znali su oni da nebi napustili živi grbavice da su izgubili.ovo je za njih bila igra na život ili smrt:))
Pokvariše tradiciju vječnog derbija, neriješeno i po mogućnosti bez golova.
kao navijač Sarajeva,nekako mi je i drago što su pobijedili.pogledaj ti samo to slavlje,kao da su real dobili.ona dva majmuna skaču po tunelu kao da smo u africi jbt.znam puno je 5 god.bez pobjede na grbavici al smirite malo strasti.nakon dva loša rezultata biće opet:plave dame nisu same.uživajte
Dozvoljam da mozda imas i pravo. Nije pobjeda nad Srajevom vrijedna tolikog slavlja?! Mani salu, ali procitajte vase izjave i ocekivanja da "satarete Zelju, objavljena u zadnjih desetak dana, pa ce vam ovakva reakcija biti logicna i normalna! Rugala se ruga rugi!
navijac sam sarajeva ali zivota mi ne pamtim kad sam zadnji put pogledao derbi ali zaista,NEMAM STA VIDJETI.....
ti si obicni simpatizer onda, kao sto su i stotinje hiljada gradjana BiH! navijac bodri svoj klub, ma kakav da bio! ;)
Al9 da ste pobjedili, a posebno sa rezultatom koji je trebao po vama biti "nakantavanje" Zelje, ne bi se ovdje moglo ostati od vasih zluradih komentara.Pusti tu pricu. Kada komsija pobjedi ili cestitaj ili neomalovazavaj znacaj ni drbija ni pobjede. Kakav je takav je, nas je.Posebno, da ste pobjedili sve bi bilo u smislu, " Divovi nakantali seljui " Ne zaboravi da imaju i Liliputanci!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)