Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir stvarno moze da bude ponosan, dok Cezar i Okratijan sigurno proklinju svoju sudbinu i narod. Kod velikog sultana Izetbegovica ll ni pravog "koloseuma", a i sve manje "hleba", ali narod nikada spremniji za "igre"! :))
Hizmo kaze da ce opucat 2,3 metka iz papovke u 20:54,kaze tad ce mo im zabit prvi od 4 gola?
sretno bih. kada je dzeko na klupi bih pobjedi.
Sponzor teksta ---> VARTA
Joj joj bosnje moje dobre, na clanku o dolasku Galatasaraja, se ogradjujete od turaka u sirokom luku, ovde se ogradjuete od harmonike i sevdaha. Pa ajde vec jednom mi objasnite ko ste vi, koja je to kultura, muzika, obicaji. Meni sve nekako izgleda da je pojedini sramota zbog ovoga svega.
Džamahirija
Koji nearutikulisani zvukovi, covjece!