Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jes lik peh radio u čelziju a profulio kad su osvojili 2 puta
Pintus je poznat trener obima koji prate fudbal malo bolje. Možda i najbolji kondicioni trener na svijetu.
O kakvom spornom golu se ovdje prica? Sudija zaustavio igru prije samog gola. Uostalom, odmah nakon pomenutog zvizduka citava odbrana Reala je stala.
Iskreno, pravila striktno nalažu da se pusti kraj napada. Nema mahanja i sviranja prije posljednjeg poteza u akciji. A sudije su nerezonski odmah signalizirali ofsajd. Šta bi dalje bilo, niko ne zna.
Nije problem u igračima već amaterskom potezu pomoćnog sudije koji je to vjerovatno mahinalno uradio ugledavši jednog igrača u offside poziciji dok je lopta letjela ne misleći da će drugi igrač koji nije u nedozvoljenoj poziciji prihvatiti loptu! Btw ko zna možda je i namjerno to uradio
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
da vam nije sudija nigdje vas nebi bilo
Treba biti realan, Real Madrid dominirao skoro cijelim tokom utakmice, poništili Realu pogodak što je sasvim ispravno bilo, Real zabio 2x regularna gola a ovaj Bayernov zadnji gol je zeznuo sudija ostatak susjenja je bio korektan
Jel ima ijedan Realovac koji tvrdi da Vinicius nije trebao dobiti crveni protiv Leipziga
Kakva slika Modra i Šabke nekad
koga boli K... za Real Madrid
Mrš
Mene
Naslov blage veze sa tekstom?
Ne zaboravite sporni trenutak i poništenje gola kojim je real trebao biti izbačen još u ranijoj fazi takmičenja. Ima li neki primjer gdje sudije griješe protiv reala?
15 puta
Ima, pogriješili su što nisu Daviesu sinoc poništili regularan gol, bila je nošena minut prije