Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vecu glupost u zivotu nisam procito
Kakva li mu je ta p.i.c.k.a koju mora pitati za friz?
kad sam ja rekao da dzeku handri frizura...
DETALJNA ANALIZA UTAKMIca LIGE PRVAKA 22.8.2012 4fudbal.com/category/tip-dana
ako zelite 100% sigurne i brze dojave za veceras 3 para Bosna i Hercegovina Posaljite poruku sa tekstom:TXT BWI Na broj:091810700 Hrvatska Posaljite poruku sa tekstom:TXT BWI Na Broj:67454 Srbija Posaljite poruku sa tekstom:200 BWI Na Broj:1310 Makedonia Posaljite poruku sa tekstom:TAP BWI Broj:141951 Crna Gorda Posaljite poruku sa tekstom:FOR BWI Na Broj:14741 Slovenija Posaljite poruku sa tekstom :TXT BWI Na broj:3838 dobiti cete povratnu poruku sa dojavama
ko gubi ima pravo da se ljuti
\".......te su frizuru najmlađeg nogometaša na terenu direktno izravno optužili za poraz švedskog predstavnika...........\" Jesu li ga optužili direktno ili izravno......ne može biti direktno izravno, magarad nepismena..................kao da ste napisali \"hiljadu tisuća\"
Izvještaj sa revanš utakmice trećeg pretkola EL između Sarajeva i Helsingborga u kojem je naš tim fanatičnom borbom i odličnom igrom pred 25.000 navijača, na stadionu Asim Ferhatović Hase, pobijedio favorizirane goste 2:1 te na penale prošao dalje, u Play off. Strijelci su bili Hadžić u 38\' i Avdić u 78\', dok je za Šveđane pogodio Jönsson u 2\'.
@hire 1 Ma UNIŠTILI smo ih brate: http://www.youtube.com/watch?v=7kwkUnliVdk Hažija LEGENDA! DIV NAD DIVOVIMA! FKS FOREVER!
\"Odnosno razmice dugacke vlasi koje su mu na trenutak zaklonile pogled\" gluposti majko bozija....
kako smo ih na kosevo mlatnuli
ja na videu vidim kako on popravlja kosu NAKON što je gol postignut a ne u presudnom trenutku.