Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alonso, dok je igrao za Liverpol, nije mi bilo drzeg igraca, Sada vraca status :D
Ti gledas igrace po tome gdje igra? Mislim da to nije uredu.
I Barsu i Real nabijem :D eto jesi mirniji ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
los posao reala, alonso se morao zadrzati. ako nista jer je domaci igrac
Pep imal još koji španski igrač da ti je zapeo za oko?
Dobrodošao kraljuuu
Losi potezi Real-a, pustit dva igraca, gospodara svojih pozicija, a sve naustrb Perezove filozofije, da samo zvijezde igraju. Citam da ce dovesti Falcao-a i Verratti-a, sve je to lijepo, napad ce biti atomski, al dok se oni uigraju prodje sezona.
Odlicno pojacanje, povrijedjeni su Thiago i Schweinsteiger znaci obije 6 tako da su odlicno rijesili situaciju dovodjenjem Alonsa koji je htio po svaku cijenu u Bayern kako javlja Marca pristao je na manju platu da bi igrao u Bayernu
Šteta zbog ove odluke Reala,pustili su dva vrlo bitna igrača,Di mariu i Alonsa,a ostavili isca koji je sebičan,i uvijek pravi potez viška,khediru,koji je pola njemac,pa ga Bajern nije uzeo,kupili rodrigeza,besmislica,čast igraču,a fali im pravi špic...al to ne bi bio Perez da nije tako
Zanimljiva razmjena Reala i Bayerna!
Ne radi se o razmjeni. Transferi Kroosa i Alonsa nemaju veze jedan s drugim.
Eto ja ne znam, nego je tako ispalo, tako se moze zakljuciti, kontas?
Uništavanje tradicionalnog njemačkog nogometa se nastavlja. Sjećam se Bayerna koji je imao njemačkog trenera i većinu njemačkih igrača. Bayerna koji je igrao prepoznatljivi njemački nogomet. Ovaj današnji Bayern pod vodstvom Guardiole nažalost postaje nova Barcelona.
A sta bi rekao za reprezentacije tek
Willkommen Xabi...MSM
X - Alonso
Ja radije ne bih realovca u Bayern ali to je posao. Doveden je uglavnom da zamjeni Bastiana dok se ne oporavi a poslije ko zna. Baya je dovođenjem Benatie i Alonsa zaokružio prelazni rok, ima po 2 dobra igrača na svakoj poziciji i kad se vrate povrijeđeni opet će sijati strah i trepet.