Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ABd jos iduce sedmice da izgube od Cityja i da im Dzeko zabije bar jedan ;)
napokon tim za kojeg navijam 19 godina je pobjedio manchester ja inace zivim u wolverhamptonu
Cudno je sta radi ovaj Manchini (i losa sreca) sa Dzekom?Manchester igra formaciju sa samo jednim napadacem(Tevez) i kad je ubacivao Dzeku pojacao je napad,ali oslabio odbranu..I sta radi Manchini? U prvoj utakmici ubacuje Dzeku(pojacava napad),ali umjesto povrijedjenog Zabalete ubacuju Kolarova,koji je slab u odbrani i vise je ofanzivni odbranbeni..Pa tako Manchini stvara dodatni teret na Dzeki jer su sve oci uprte u njega,slabija odbrana a nema tko da sa krila ubaci loptu ka Dzeki..Manch.S. u sve tri utakmice(zbog oslabljene odbane) prima prvi gol,pa se nakon toga protivnicka ekipa povuce,pa je teze igrati.Protiv Birmingena opet slaba odbrana i pored toga sudija osteti Manch.S.,pa tao kod 2-1 umjesto da svira penal za Manch.S. gdje bi nakon 3-1 bilo puno lakse igrati za napadace,na kraju opet greska odbrane i nepostojeci penal i 2-2? U najlaksoj takmici protiv WBA kod kuce Manchini stavlja Dzeku na klupu?
Znao sam da ManU nece dobiti, a imao sam predosjecaj da ce izgubiti. Da sam kladionicar dobio bih nesto love.
joj sto crnjo busi
THE PROUD OF THE NORTH.....MANCH.UTD.
A R S E N A L !
Ko mi brise komentare, .e.em vam ukucane ! Uopste nisu provokativni i vulgarni, uredniku malo najmilije !!!
A ja mislim da su Unitedovci kolo zaigrali kada je Newcastle izjednacio , eto im sada , Wenger puse za vratom jer 4 boda uz raspored koji Manchester ima nije nikakva prednost.
dobar je dzeko. Da je igrao od prve min, nebih dao 3. Bravo majstore, samo nastavi, doci ce golovi.
A R S E N A L !!!!!!!!!!!!!!
OH WAYNE ROONEY OH WAYNE ROONEY THAT BABY ITS NOT YOURS ,ITS ADEEEBAYORS ! better dead than red , man.city4life :D
A R S E N A L
ma j.e.b.o. njih, liverpool ce pokazati sutra svima sta je to igra !
Hvala Bogu pa je Wolverhampton pobijedio inace bi United otisao na 7. bodova prednosti