Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ovaj trener veze nema to se odavno zna, a moglo se i vidjti u zandjoh utakmici protiv rubina...al neka ove svabe uvijek skrtare sa trenerima tako im i treba...
koliko se meni cini,ali su igraci wolfsburga izgleda ucjenjeni od kladionicarske mafije.....pogotovo dzeko veceras,ko biva ne zna glavom go da da.....sve je ovo mafija oko wolfsburga ove sezone.....uzas jedan ......
DZEKO DIJAMANTU pao sam na kladioni radi tebe ali te vise volim entgo cacu i nanu
bh pederi
sta je sad pipo jebo ti dzeko dijamant mater pokarase vas igraci herte i tebe i dijamanta ti
Normalna reakcija igrača wolfsburga.! Umor je pokazao svoje i ja bih na mjestu trenera Konstlera odmarao skoro cijelu ekipu koja je u četvrtak grizla travnjak protiv Rubina iz Kasana. A Herta nije prosječna ekipa, nego ekipa koja nejma samopouzdanje trenutno i to ih je koštalo bodova i protiv Nimberga i Majnca i ostalih ekipa. Bitno je da se igrači Wolfsburga odmore, pa protiv Fulheima izbore polufinale Evropske lige.
NAS DIJAMANT JE BIO KAHARLI A I IGRO JE DVOJKU U KLADIONICI.
BRAVO ZMAJEVI HEHEHEHE NEK VAS SRAMOTA BUDE! CRKLI PAPCI KOJI NA OVOM FORUMU TVRDE DA JE DZEKO BOLJI OD IBRAHIMOVICA SRAMOTA ! Pa hvala bogu da mu Dzeko ne moze cistiti kopacke. Jedan prosjecan bundesligaski igrac koji je za prosjecnu reprezentaciju BIH vise nego solidan. Isto kao sto Misimovic ne moze cistiti kopacke Modricu.
Fala za secer. perut i sjede........ Uze mi 800 masa iz djepa za dvije tekme
A da li je naš vrli rejs hefendija Serić dao komentar na današnju utakmicu i kako cijenu igru Đeka dijamanta?
A da li je naš vrli rejs hefendija Serić dao komentar na današnju utakmicu i kako cijenu igru Đeka dijamanta?
Eto našeg Dzeka opet kod nas u Želja.
Postoje dvije vrste ljudi na zemlji: oni koji su DZEKO DIJAMANT, i oni koji ce umrijet.
Ako ne znaš ko je tvoj biološki otac, to je vjerojatno DZEKO DIJAMANT.
Sva djeca pisaju svoje ime u snijeg, samo DZEKO DIJAMANT pisa svoje ime u beton