Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad su u pitanju Benfica i Liverpool, Englezi su Špance pobijedili 1981. i 1984. Portugalce valjda
Za Sarajevo-x bi bilo najbolje da prestanu sa sportskim vijestima i nastave kopirati sadržaje iz raznih tabloida tipa \"monica belucci izvalila dojke u tom i tom magazinu\"... To je jedini nivo kojeg oni mogu dosegnuti.
Prvi puta da vidim polufinale sa 8 ekipa, tj. Sa 4 para. :))))
fulham, odose i u finale...ni standard ni HSV (protivnici u polufinalu) ih ne bi mogli zaustaviti....Fulham im je okrsaj sezone, s obzirom da su usr@li u bundesligi. @serb - Niko ne moze igrati sam, pa ni Dzeko (mada cesto zna sam rijesiti utakmicu)...kompletan Wolfsburg je bio uzasan sinoc, trebaju biti sretni sto su prosli...a Dzeko je napadac svjetskog kalibra - ko god poznaje fudbal to vidi u svakoj njegovoj tekmi. Pusti zavist.
BENFICA PROMJENILA NACION! SAD SU ŠPANJOLCI! PORTUGAL,UKIDAJ SE! BUHAHAHAHAH!
BENFICA ŠPANSKI TIM HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHA........ PIPO NAJJACI SI
Wolfsburg je strašno jak u napadu, a posebno bih istakao Edina Džeku, koji je zadavao mnogo problema našim stoperima, pogotovo Vidiću.
Cuj Benfica Spanski klub ccccc
Pa ko pise ove clanke, neki pjano? Cuj: \'\'Kad su u pitanju Benfica i Liverpool, Englezi su Špance pobijedili..\'\' Benfica iz Spanije???
hebo ti on PIPO mamicu tvoju a i tebe jer vidim da si nastran.garant ti ga nekad zavukao pa ti se svidio dijamantski pendrek
PIPO popusi ga lipo...
Kako su slabo igrali protiv rusa, naročito Džeko, fulham je ipak malo veći kalibar. Ubiće ih englezi ko beba zvečku
VISE BI VOLIO DA IM DZEKO DADNE GOL NEGO DA BOSNA OSTANE JEDINSTVENA ..TOLIKO VOLIM NASEG DIJAMANTA.. HEBO VAM ON SVIMA SESTRE..DIJAMANT NAS.. SVAIM KOJI OVO CITATE ..I TEBI IDIOTE.. DIJAMANT .. BOSNA4EVER
Dzeko ne da ce ih ubit , nego ce im dusu izvaditi i ponovo vratiti pa ih dokrajciti , i time ce zaraditi transfer u Enlesku ligu.. Jedan i jedini ,nas dijamant Dzeko,Edin Dzeko.
dzeko mIske eto meeee