Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i dzeko pokazivao grb intera i fenera cim je dosao, niko nije nista rekao, potpuno normalno da pokazes grb, ovi matori gledaju samo da nesto kazu da bi dobili opet momenat slave.
Kakvi smećari ovi Holanđani. Nemaju tri čista autohtona Holanđana u repko ali pljuju po došljacima. Pa što ne kritikuju svoje domaće koji igraju za Ajax? Problem su im Sosa, Šutalo, Tahirović i ini. Ljigava reprezentacija koja nikada ništa neće osvojiti iako se kurče da su neka sila.
Kada se Snajder vatao Tadica, tada su ga mnogi komentari na Klixu podrzavali. Godinu poslije ovaj, omaleni debeljko, jasa po Bosancu i Hrvatima... Ja sta ti je zivot, jelte?
Nikad nebi smio koristit takav ruzan i pogan rijecnik da prica o Holandjaninu. Takvo rijecnik koristi ovakva pogan od ljudi samo kad su stranci u pitanju.
Nas ni jedan selektor ili trener ne smije ili nece da kritikuje svoje igrace za losu igru. Pa ako uklizujes u kaznenom prostoru i to kad tvoj tim vodi svak normalan bi poludio.
Nizozemci su isfrustrirani zbog Ajaxa, ali barem ne žele zavaravati sebe kao mi. Držim fige da momak uspije, ali momentalno ima kriminalan učinak kao razvikani talenat.
Momak sa 20 godina igra za Ajax, prije toga za Romu..a gdje ste vi pljuvaci bili sa 20 godina ??
Realno, Tahirovic nije ni u reprezentaciji pokazao nesto posebno.Nekako su ga utrpali Ajaksu, a bojim se da ce izgubiti samopouzdanje i to ce ga kostati. NIje ga dzaba Murinjo pustio ako je toliki talenat.
Prekršaj je totalno bezeveze, minimalan kontakt u padu, dovoljno da ovaj odglumi za penal. Klošari nizozemski, a da nije dao drugi, ne bi ni bod osvojili.
Tačno nervira kad neki novajlija ljubi grb. Nigdje veze. Ostale kritike su bezveze, stalno se dešava da neko skrivi penal u zadnjim minutama. To što je Ajax u kanalu nema veze sa našim igračem
Bukvalno lik pokazuje grb na dresu nakon gola, ko da je tu 10 godina, a ne tri mjeseca i to na klupi. 😀
Tahirovic veca prevara od Šupljenka