Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin je svjetska klasa i bilo bi super da ode u jedan takav Klub kao sto je Arsenal. Ubijedjen sam da bi zabio preko 25 golova I bio najbolji strijelac Premier League. Za ove pljuvace poruka da naprave nesto od svog bijednog zivota. Edi haters will hate, keep up hard work and don't pay attention on those losers!!!
Where did you study English language? "Of those" doesn't make any sense. Edin Dzeko is subject of my comment and his possible move to Arsenal so please chill out!!!
sad mu ga na njemačkom tarlahni, zakucaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Edin je pametan momak,dokazao je to sa svojim fudbalskim uspjesima,kako u klubovima tako i u reprezentaciji!O njegovim ljudskim kvalitetama,i patriotizmu mislim da nema potrebe vise ni govoriti!Zato pustimo Edina,da izabere sam ono sto on misli da je za njega najbolje.Sretna je zemlja koja ima Edina Dzeku!Hvala njegovim roditeljima sto su nam podarili takvu velicinu!Sretni smo Edine sto si Bosanac i Hercegovac!
Pelegrini se boji Dzeke kao konkurencije u slucaju da nastupa za drugi klub, a ne da mu da igra u Citiju. Strasno
evo linka odakle su preveli tekst. Daj boze da ode iz MC, tamo nema sanse, ali lova mu dobra http://www.dailystar.co.uk/sport/football/454578/Exclusive-Arsenal-weigh-up-Man-City-striker-Edin-Dzeko
Pola europskih trenera ne spava svi hoce dJeku a on nece nigdje dobra plata nigdje nece dobiti takvu
jbo te koliko je Dzeko klubova izmijenjao
jesi ruzan dzeko sestre mi dzaba ti pare kad si prosjecan igrac
Kazu dobre klupe u Arsenalu haman ko one u Cityu.
ma vise i taj Dzeko nije neki igrac sta ga dizete u oblake ,
Eh baš je jednom klubu poput Arsenala jedan igrac u prvom planu, koji je malte ne 2 godine presedio na klupi
U Arsenalu se trci ,sjedista jesu udobna ali Wenger tjera na konstantno zagrijavanje tako da se to dijamantu mozda nece svidjeti.
Dzeko promijenio 20 klubova sve do sad!
Ne razumijem pojedince koji su nezadovoljni sa ovim portalom!Klix.ba je daleko najbolji,i najobjektivniji nas portal!Za razliku od portala kakvi su reprezentacija.ba,te sportsport.ba koji su su se prosto utrkivali tko ce vise podrzavati bivseg selektora Susica,iako je svima bilo jasno da taj covjek vodio reprezentaciju u haos i propast.Pomenuti portali se nisu cak libili da komentare u kojima je Susic bio kritikovan ne objavljuju.Klix.ba je uvijek objavljivao komentare bez obzira da li su oni nekog hvalili,ili kritikovali.Zato jos jednom bravo za Klix.ba,najboljeg portala u B.i H!
Sve je to uredu, ali ovaj nece nigdje bez 8 miliona eura godisnje :D
To Je bilo u najboljim godinama. Sad su 29. Da dobije 5 biti ce dobro ;)
Izgleda da je Amrici malo, inace bi insistirao da ode negdje....kome je jos do klupe...
želim i ja milju maraka.
Ma imo ja sam jednom, i nije nesto...
ja sam cuo da dzeko ide u mancester
@CIA Dobar sam u gubljenju vremena za čitanje glupih komentara.