Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
40 000 kn u 3 mjeseca!! to mogu samo oni!!! DANAS kreće sljedeći ciklus, POŽURITE!!! http://betoholicari.bloger.index.hr/
Evo zasto je covjek toliko dugo u Arsenalu... Upitanju je ukupno vrijednost kluba prema Forbesovoj listi iz 2013. ;) 1. Real Madrid 3.3 milijarde dolara 2. Manchester United 3.165 milijarde dolara 3. Barcelona 2.6 milijarde dolara 4. Arsenal 1.326 milijarde dolara ...
Najlakše mu se orjentisat na osnovu Fergusonovih titula.
bez obzira sto nema titula ko garantira da Arsenal bez Wengera ne bi propao ko Manu bez Fergusona?
a tittula ni na mapi vec punih 9 godina... ni cherity shield nisi osvojio...
"Usao sam u izazov za koji sam znao da ce biti jako tezak, jer smo se borili protiv klubova koji su gubili po 150 miliona funti godisnje. A mi smo morali proizvesti 30 miliona. I na kraju, morali smo se nositi sa kritikama onih koji su govorili da smo morali biti bolji od pomenutih. Ako bih sutra zatrazio od vas da se utrkujete sa Usainom Boltom, i da pobijedite, brzo biste shvatili da je to pretesko."
Čovjek koji zna šta je lijep fudbal, a ne ovi "bunkerovci" što se nazovaju "the special one" i tako to....
vrijeme jel???? ehto ti ga u zicegu!!!!!
GOSPODIN, DZENTLMEN, TRENER.... Izbrojati do 1000 nije lako, a ne voditi jedan od najvecih engleskih klubova toliko dugo. IN ARSENE WE TRUST !
I da vodiš 300:0 k***c bi se pjesma čula :-). Murinjo te ne može smisliti ima da vas ubije....sve već navedenim u čelo :-).
Jooj kakav je ovo zicer bio :-)
Jooj kakav je ovo zicer bio :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)