Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit vidim da je bijesan nit vidim da je nervozan, nesto posebno. Malo podbada novinare koji su mu se u zanjde vrijeme naklatili na kosti.
8 godina nista sa onakvim potencijalom od igraca. nisi htio ili mogao samo jos dovesti nekoliko jakih igraca i bio bi u vrhu engleske. poslije su otisli najbolji igraci i opet nista. pogrijesio je u politici sa transferima trebao je amlo riskirati sa nekim skupljim pojacanjima a ne uvijek djecu dovoditi.
Koji kralj.
u pravu je
dje mu se nece naklatiti, osam godina trofej nije osvojio, pa jbt uspjesniji je Abdulah Ibrakovic
prop'o frajer
Bijes je odraz nemoći.
Cirkus od kluba u kojem je klaun menadjer
Postao je kao Mourinho, mada se nakad treba ovako pricati sa novinarima
Gledaju te zato sto namjestas utakmice, prokletnice jedan.
Podhebaje ovaj Wenger , haman da je marno sam pola viagre !!
Znas li ti u sta se ne gleda!