Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovog ne moze niko otjerat ko da je iz SDA stranke
ja htio napisati ovo isto hahah
...sto ce ga tjerati,covjek igra LP sa Arsenalom 20 godina u kontinuitetu gdje redovno prolaze grupu,svake godine su u vrhu EPL...izgradili su novi stadion,klub je finansijski stabilan...treba da mu dignu spomenik...porediti ovo sa SDA strankom je van svake pameti...ta stranka da ima ikakve uspjehe u vodjenju drzave kao sto ima Wenger u vodjenju Arsenala ja bi odmah glasao za nju...ovaj covjek je jedan od najboljih trenera svih vremena,ko kaze da nije taj veze nema o fudbalu...
Vatreni sam navijač Arsenala i cijenim Wengera, ali iskreno vrijeme mu je da ide...
Upravo tako, i sam sam navijač arsenala ali bemu miša makni se više... serator pravi posto :/
Klopp bi bio idealan!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kao navijač Arsenala žao mi je što se dešava trenutno u klubu,Arsene je mnogo uradio za klub ali je vrijeme za promjenu,zahvaliti mu se za Invincibles i za sve što je učinio ali je vrijeme za promjenu.
nauštrb svaki dan nova riječ osvane na klixu!
propo lik ko mudo kroz pidžamu
Nije potrebno objašnjavati zašto je stavio Ospinu umjesto Cech-a. Wenger uvijek daje priliku drugom golmanu da brani u utakmicama Lige Prvaka, FA Kupa, Liga Kupa. Makar te utakmice bile izuzetno važne. Mislim da nije vrijeme da još ode (bar ne do kraja sezone), jer bi to bio šok, početak je sezone i može se sve promijeniti. Činjenica je da je on kriv za loše igre Arsenala, jer se vidi da u klubu nešto ne štima. U čitavom prelaznom roku doveo je samo Cech-a kojeg ne bi doveo da ovaj nije htio da ode iz Chelsea; a očajnički su nam bili potrebni vrhunski napadač i zadnji vezni. U dvije utakmice Lige Prvaka Arsenal se doslovno obrukao i pravo bi čudo bilo da izborimo i treće mjesto. A o igri da ne pričam: Arsenal igra lijep, ali neefikasan nogomet. Dodaju se do besvijesti, niko nema petlje (osim možda Alexisa) da šuta sa 20 metara, a svaki centaršut protivnika je 90% gol. U Arsenal se moraju uvesti promjene, ako ne ove, bar slijedeće sezone.
ti si stari najgluplji trener sto ga znam, a o upravi arsenala da ne govorim
Nemaš vala, ne znam i ko te pita išta. Jasno je sve, nakon Dinama i Olimpijakosa 0 bodova.
Al samo si me ti sinoć oborio na tiketu,mamicu ti jareću!
Wenger objasnio!
Arsenal bi se trebao ugledati na Zelju oko trenera.
Wenger prop'o si ko kauc
Nama ne moras ali navijacima bi konacno morao. Kako moze covjek biti toliko tvrdoglav i proklet, tebe jednostavno ne ide sa Arsenalom i to je to..Trener si 20 godina, uzeo si 3-4 trofeja i to uglavnom neka nebitna i jos prodajes svoju suplju filozofiju. Ovaj lik mi je gigant kako uspijeva obrlatiti te vlasnike Arsenala a bome i navijaci su dobri cim ga trpe.
hahhahah dobar