Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Robin van Pussy
29 mil funti za igraca u 29. godini, 8 sezona od kojih 2 odigrane dobro, povrede malo manje često nego to ima njegov reprezentativni kolega Robben, napadač koji je prilično konfliktan (Nani će biti prvi s kim će zakuhat). Uz sve to koštao 2.8 mil funti! Sjajan posao AW !A uz sve to nema igrača koji je napravio dobru karijeru poslije Arsenala. Sjeca li se neko Flaminija koji je pobjegao iz Arsenala bez oštete u Milan ?! Fabregas, dobra sezona u FCB kao što ih je imao u Arsenal, i dont think so! Hleb ?! Viera?! Henry ?! Dakle, sve što radi Wenger ne radi slučajno! Uz sve to mislim da je Podolski puno robustniji i manje sklon povredama! Uz Arsenal filozofiju igre, trpat ce njih Podolski ove sezone !Živ ti meni bio RVP, fag-u obični!
Uprava Arsenala cvjeta :) Samo mi nije jasno kako neko moze braniti te spominjati arsenal kao dobar klub (mislim na zadnjih par godina) pa ljudi gledajte kosarku dok god ima takvih levata oni nece nista osvajati i uzimati pare levatima :) luzeri ekipno a i navijacki hahaha
Podolski ce razvaliti u Arsenalu, naravno ako se ne povrijedi ili tako nesto. Van Rapist ni po cemu nije bolji igrac od njega, samo je ovaj cijelu karijeru bio u pogresnom klubu. Tesko je biti svjetska zvijezda u Kelnu.
Dakle, ja mislim da je jednostavna računica! Covjek ima 29. godina, plačen iz Feyenorda oko 4 mil! Covjek je sklon povredama! Ima arogantan stav (u to ce se uvjeriti u MFC) iDa, jeste bio sjajaj napadac u posljednje dvije godine! Bio je i Henry..... Mislim da je iz ove situacije izvucen maksimum! Finansijski vrlo povoljan! Sto se tice promasaja, Kleberson, Forlan, Veron! Necu dalje ... Uostalom, meni sasvim dobra racunica da se covjek preseli u novi klub. Mislim da ce u njemu biti jednako uspjesan kao ove godine sa Holandijom! Cheers
Suština problema je što se u ozbiljnom klubu ugovor obnavlja bar po dvije godine unaprijed, a radi se sve da se najbolji igrač zadrži, ako ne ide, proda ga se tada za duplo više para. A dio o City-ju, Chelseau i MU, pokazuje kolko malo znaš o fudbalu. (iako ne navijam ni za jedan od tih klubova), da ti objasnim. United troši manje ili jednako para na pojačanja, kao i prije nego što su ih preuzeli Glazeri. A i Arsen je dobrih para potršio na pogrešne igrače, a one koji su mu valjali nije znao zadržati. U mladm igračima traži ALIBI za neuspjeh.
Diljem Britanije inače poznati kao Scum Utd. ili još bolje Cunt Utd. YNWA
Ali ne Juventusu nego svom najljućem rivalu. Patetični francuski jadu.
Ti mora da si novokomponovani navijac, ruskog Chelsea, arapskog City, američkog MFC! Rece jednom davno Houllier, dobar tim se može napraviti brzo, dobar klub sporo! Sto se mene tice ja sam zadovoljan AFC ovakvim kakvim jeste! Niko nije veci od jednog kluba! Pa ni RVP (koji jeste sjajan igrac). 24 mil funti je dobra para za posljednju godinu ugovora. Podolski nije nista losiji! A vjeruj mi kada ti kazem da nece imati ni pola sansi za golove kao sto ih je ima u AFC pod uslovom da se ne povrijedi u prvom mjesecu! Cheers
Šuti, tješi se i čekaj trofej. Čak i Liverpool ima više trofeja (11) u ovom vijeku od Arsenala (7)
svr,sio sto je tridesetogodisnjaka ovoiloko platio, pravo si pametan glupane
Zato prijatelju čekate toliko na trofej. Što imate sjajnu politiku. I nalazite izgovore
I još jednom je Fergie s..vrš.io po Arsenu.
Ovaj igrač je imao ugovor još godinu dana, i poslije je slobodan i odlazi bez obeštećenja.Ovako je finansijski isplativije, a upitna je korist od njega da su ga silom zadržali.
Arsenal ima \"pametnu\" politiku poslovanja. Napravi sjajnog igraca pa ga unosno proda i tako sve u krug ali ja cekam trofeje kojih nema. Pa ni da im se omakne FA kup ili glupi Liga kup, a da o prvenstvu i ne pricam. Veliki klubovi svoje najbolje igrace ne prodaju bez obzira na sve. Veliki klubovi svoje kapitene cuvaju dok su u dobroj formi a poslije kad se potrose mogu ici ali ih opet cuvaju dok mogu. Arsenal bi sad sa ovim novcem trebao kupiti jednako dobrog napadaca kao sto je to bio RVP kako bi mogli opet barem ganjati plasman u Ligu prvaka. A za osvajanje prvenstva ekipa treba da igra nekoliko godina zajedno pa da im svake godine jos dodas par dobrih pojacanja i to sve bez prodaje. Malo sam se razocaran sto nam drugi klubovi mogu doci u klub i kupiti koga god hoce. Mislim da je to pogresna filozofija.
LLlorente zamjena siguran sam u to
@Kaiser rvp zeli samo pare, trofeji ga interesuju ko i Tihica stanje u BiH....