Nakon što je klub napustio Fabregas
0
Wenger: Moguć je i Nasrijev odlazak
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arsenal postao trening kamp.
i tako gospodin Wenger od arsenala stvori jedan sasvim prosječan tim tipa everton,newcastle,bolton,fulham itd itd
Arsenal vazda medju prva 4,glupi su vam komentari...
Daj ba otjerajte ga vise covjek od Arsenala napravi Leeds 2 ! ! !
henry Hajde molim te informiši se,pa onda pricaj nesto-arsenal je prije dolaska fergusona u united i prije dolaska vengera u arsenal bio najtrofejniji engleski klub poslije liverpula. Nisi ti pravi navijac arsenala dok ne mas pojma o historiji kluba. Arsenal je bio i prije anrija,i fabregasa i nasrija i biće i poslije njih. A u ostalom i meni koji volim arsenal smeta sto nema trofeja i što tek tako prodaje kvalitetne igrace,ali budi siguran da će venger naci kvalitetne zamjene,ako ne i kvalitetnije za ovu dvojcu
kakav crni potencijal ove sto si nabrojo potencijala očima nisu vidjeli smiješna ekipa šta smiješna presmiješna
Ovo sto arsenal tj arsen rade je velika glupost i ne znam kako ga mogu trpiti vise.Imaju pare ali moraju biti sigurni da je igrac bolji od sadasnjih.E jest ti tesko biti bolji od Bendtnera, Gibbsa, Frimponga, Wilshera,Vele,...Mislim, momcima svaka cast,veliki potencijali, ali dosta dva takva u ekipi,da uce od starijih.Prodaju Fabregasa a vjerovatno i Nasrija za puno miliona, a doveli nekog iz Kostarike za tri obroka dnevno, i krov nad glavom.
Tako je arsene goni sve, samo golobrade ostavi. Inace kruzi prica da je arsen u mladosti imao zelju postati svecenik,ali prevagnula je ipak zelja za fizicki spremnijim maloljetnicima u vidu fudbalera.
e cuj totenhem jaci.... hahahaahahahha al je svak uzeo tastaturu pod ruku, sacuvaj boze. ovi ostali imaju jace ekipe, ali arsenal boljeg trenera, izuzev fergija, i zato ce arsenal opet biti u top 4.
Jasno svakom da nakon ove sezone nema vise nista od Lige prvaka za Arsenal. Jasna je lista jacih od njih: MU, Chelsea, MC, Tottenham i Liverpool. Sto se Nasrija tice, moraju ga prodat, inace ode dzaba na kraju sezone.
nasri napusta brod koji tone, i kad je to arsenal bio klub prije dolask ahenry-a on ih je uzdigao sa njim su sve osvojili kad je on otisao vratio se da bude sto je i bio prosjecan engleski klub
Ma smjesan si ti Wengeru, kaze tesko cemo zadrzati Nasria... Sveo si Arsenal na niske grane, cuj ne moze zadrzati igraca zbog nekog Citya. Zbog seljacke politike zadesit ce ih sudbina kao mlade lavove s Eland Rouda...
Sta uradise sejhovi sa M. City-jem. Svaka cast braci.