Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wenger, evo ti lijek za to: Uzmi makaze i sledeci mjesec skrati cek sa isplatom - vjeruj mi, nece mu nikad vise pasti na pamet.
prco
jest glup yebo staru..
Ode Flamini u šnajdere :)
bolji je snajder od veslija!!! :)
Mora se sponzor postivat Nike.Nemoze on praviti ruglo od Nike,to im kvari ugled.Utakmice gleda cijeli svijet.Kako Nike napravi mora se nositi.Takav je ugovor.
Daj te mu kimono majice i sklonite makate ozljedit ce se !
Samo mu trebaju napraviti dres sa dugim rukavima i riješen problem, a manje i para utrošeno što odgovara Aresnalu.
esi mi dobar?
100%, a ti?
Hahaha :) Pa zar nemaju garnituru sa i bez rukava, pa ko hoće koju da obuće za istu utakmicu :) Štedi se :)
Nije nego,šta kapiten izabere to moraju svi da nose .
Hiljadu puta sam vidio da jedan igrač ima kratke a drugi duge rukave u istoj ekipi ili da neki nose one majice ispod dresa sa drugim rukavima. Samo komplikuju ako je to pravilo da kapiten bira. Ako je Afrikanac i malo malo hladno, vazda će uzet duge, a ako je Rus uvijek kratki i zimi i ljeti :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Oduzmite mu makaze :DDDD