Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je minimalno za ovu sezonu, al' nema veze. Za sljedeću sezonu zadržati bitne igrače te dovesti zamjenu Giroudu, zadnjeg veznog, stopera i golmana.
Makar nesto!
Necete ni vi 20 i jos nesto godina lige uzeti ko i Liverpool , poslije ko zna !!
Do prije 2 mjeseca se borili za titulu u ligi, a sad i cetvrto mjesto je uspjeh, a sto se tice te titule nakon 9 godina, klubu kao sto je Arsenal ne bi trebala predstavljati znacajan uspjeh!
jedno su priče, drugo su djela.
iz tvojih usta u Bozije usi, a dogodine idemo lagano da k***** celzija i liverpula
Jer Wengeru je četvrto mjesto svetinja, eventualno treće :D
Everton 4. Realno su bolji... a za finale FA Cup-a=??? tipujem na Hull
Bravo za tvoju realnost. :)
FA cup ce valjda uzet, da bar malo ublaze ovo rasulo na kraju sezone...A volio bih stare mi da ne budu 4-ti u ligi, nek malo i Wenger vidi da ne moze u ligu prvaka svake godine na guzove proc. Ne igra mu ni Ozil, ni jack wilshere, Ramsey se vratio. Kako ce osvojit ligu kad vezni red igra Arteta, Flamini...Pa ne moze jarane!!!
Pa nije on kriv sto ne igraju... Sta treba, dovesti jos trojicu klasnih veznjaka - pa da im rezerve budu Ozil, Walcot i Cazorla. A ako se sva sestorica povrijede, da mogu uskociti Wilshere, Ramsey i Oxlade - Chamberlain. A ako se svih 9 povrijedi, da ipak se tu nadju i Rosicky, Arteta, Flamini, Podolski, Diaby... Ne moze covjek kupovati kamaru igraca jer predpostavlja da ce mu se povrijediti taj i taj tokom sezone. Arsenal bi bio prvak da su imali zdravstveni bilten kao Liverpool.
moguce...a i ne mora da znaci
hahahhahaha jasta ce,,,zivi bili pa vidjeli.