Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strumpfovi, hastal vam hastal nam!!! Odjebite sa nasih clanaka!!! BORDO DIV NAJVECI KLUB U BIH!!!!!!!!!!!!!!!
Ante Bosna postoji hiljadu godina... Nasa historija ne pocinje od Dejtona. To ukljucuje i period poslije II svjetskog rata. I zato smo najveci klub u BIH.
Historija Bosne pocinje prije hiljadu godina a vasa od 1946 i pojave smrdljive udbe...zna to svako...haj sad nabroj po cemu ste to "najveci klub"...tu ide puno stvari ne samo rezultati...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakvi su ovo seljacke otrcane izjave kao ovog krkana :"Sretan sam zbog dolaska u najveći klub u Bosni i Hercegovini".Napustit ce BiH za par mjeseci,kao da ga Bog nije ni stvorio.Pa to svako govori od igraca gdje god dodje,bio on najgori ili najbolji igrac.
vušljanin hahahahaha...u skoli ga zvali v-ušljo...
opet nekog sandjakliju smrdijanca doveli...dokle vise???
skini se sa droga molim te
Yebes Chuck Norissa kad Bosna ima 2 najveca kluba...
Nisam navijač Sarajeva priznajem, al meni ovo ne zvuči kao pojačanje, bez uvrede...
Standardno za klix, hvale ovog irfanovog polovnjaka, isto kao I retarda Ibraka, a niko ne smije da potpise tekst. Jebo li vas Dino fening
po čemu ste to najveći bgt ? argumente molim :)
Ušljanin!
ovaj lik izgleda ko OLIC :D
kakav kompleks moras imat da sam sebe nazivas divom a osvojio si jednu titulu u 13 godina to mora da je gadna bol :)
hahahaha ovi samo potpisuju :) a na polusezoni ce svi pocet odlazit nece imat sta jest :)
Upustvo koje dino mali selimović daje svakome ko dođe u fk"želim biti najveći":reci da ti je drago što si došao u najveći klub u bih(zanemari to što ćeš ispasti debil ako to kažeš) i naravno obavezno reci da za ovaj klub navijaš od malih nogu...i da,najavi trofej molim te,znaš nas kaki smo...
Aj divi mu seljačke cefa, pravi šoško, zin'o ko peš!
Jebli ti šošoni gdje god šta imaš.
Pizda ti materina adano, mrš nazad u rodnu srbiju i povedi sve sandokane sa sobom pa se tamo jebite. Zapalit ću vam Ilidžu pa nećete imat gdje doći je'bem ti komplet familiju!
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Ovaj je doveden samo zbog nacionalnog kljuca, da ne bi bilo da je Сарајево jedno nacionalni klub ko Siroki, vec da se vidi da u Сарајевu, mogu igrati i muslimani i hrvati.... Hajde pitari, svi ko jedan: ZA BIVSEG PSIHOLOGA!
boooooloooo me te srolo