Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Bog vas kleo pogani izrodi, šta će turska vjera među vama... kako ćete sa kletvom prađedovskom, su čim ćete pred Miloša...\"- jedan lijep citat za poturičko gov.no poput tebe. Ne znam samo u kojim kvalifikacijama igra to Kosovo za koje navijas? :) NAROD CRNE GORE PRIZNAO TE NIJE, KOSOVO JE SRCE SRBIJE!
@ DD A JA ODMAH POSLIJE BOSNE I HERCEGOVINE NAVIJAM ZA REPUBLIKU KOSOVO (JOJ, ODMAH POSLIJE) ;-) ;-) KOJI SI TI JADNI POSRBICA I DUPELlIZAC JADNIČE. NAVIJA SE SMO ZA JEDAN TIM, A TAJ TIM JE ODRED ZMAJEVA BOSNE I HERCEGOVINE. SVI OSTALI SU MI MANJE-VIŠE SIMPATIČNI ILI MANJE SIMPATIČNI, JER JA NISAM POSRBICA PA DA IZDAM SVOJE KORIJENE BOSNIANSKE, KULINA BANA I KRALJA TVRTKA!!! VUČINIĆU, ČESTITKE OD SRCA LAFE CRNOGORSKI, I HVALA VAM ZA DVD-E KOJE ĆETE NAM POSLATI OD PRIJATELJSKE TEKME PROTIV ALBANIJE. TAKO SARAĐUJU DVIJE NEZAVISNE I SUVERENE DRŽAVE, BOSNA I HERCEGOVINA I CRNA GORA, A REPUBLIKA KOSOVO JE MEĐUNARODNO PRIZNATA DRŽAVA OD STRANE CRNE GORE ;-)
Ostalo je jos 5 ili 6 tekmi u sezoni nadam se da cemo uzeti sve. Daje Roma!!!!!!!
jb.g druze, cim valja mora da bude Srbin, to je tako u zivotu, pomiri se sa tim. To sto nastupa za CG je zbog greske ljudi iz saveza u ono vrijeme, ali nema veze Crna Gora je meni uvijek bratska zemlja, i poslije Srbije navijam za njih, tako da nije nista strasno :)
Sjecam ga se kad je igrao za mladu reprezentaciju kako se radovao kad je uvalio ujkama tri gola! Mirko Vucinic!!!
@bravo LoL Idi izadji na kisu malo vani, mozda se opustis malo;) previse si napet
@Forza Roma To je rodila Srpkinja iz Crne Gore. Mirko je Nikšićanin tamo su Srbi, a na Cetinju su Crnogorci!
Jedan je Mirko Vucinic! To samo Crnogorka rodi :) Forza Romaaaaaaaaaa!
FORZA LAZIOOOOOOOOO ROMA MERDA !!!
svaka cast Vucinicu....LOL cuj ovih talijanskih \"Marjana\" sto se deru xD
hebo inter, naprijed Roma
Bravo Mirkooooooo!!!
naprijed plavi jedan drugog kitom po glavi,hhihihihihi Forza ROMA,plavi smetljari u drugu ligu!!!
Roma FOREVER - Unico Grande Amore!!
Super! Scudeto je naš.