Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel' k'o skont'o ovo sa 75%?
VRŠAJEVIĆ MOŽE PREĆ SAMO U GABELU DA IGRA
Ne moze, jer nema 75%, vidis sta ti pisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Begović na golu i 10 vršajevića na terenu bi bili svjetski prvaci, a vi i dalje podcjenjujete ovog poštenog momka.
Zapravo ne treba mu Begović, 11 Vršajevića je savršenstvo :)
E moj Avdija kakvog ti mendžera imaš koji nije u stanju biti upućen u neke osnovne tačke transfera. Oh pa da!!! Tvoj menadžer je gosn Sejo Sušić!! Pametnom dosta.
PRAVILO 75 % utakmica da bi igrao u PREMIJERSHIPU VAŽI ZA DRŽAVLJANE IZVAN EUROPSKE UNIJE. PAŠALIĆ KOLEGA IZ HAJDUKA AVDIJE JE POTISAO PRIJE NEKOLIKO MJESECI ZA CHELESA NIKAD UTAKMICU NIJE ODIGRAO ZA REPKU HRVATSKE; GOLAMN CHELSEA DELAC NIKAD NIJE IGRAO ZA HR. IGRAC SEVILLE NIKAD NIJE ODIGRAO jest jednu PRIJATELJSKU ZA SPANJOLSKU POTPISAO ZA LIVERPOOL. TO PRAVILO SAMO VRIJEDI ZA DRŽAVLJANE IZVAN EUROPSKE UNIJE, DA IMA HRVATSKU PUTOVNICU NITKO GA I NEBI PITAO ZA TO KOLIKO JE ODIGRO UTAKMICA
Nista od transfera na Otok (Gbr - Eng) Mozda jedino Otoka (Olimpic Sa)
Joj šta se sve neće skontat,čuj 75 % Pa doci ce vrijeme kad u ekipi treba imati 6 desnjaka i 5 ljevaka
Dzabe placao one rave po youtube da igraju za njega
Da bi bilo koji igrac na planeti mogao zaigrati u Premiership-u MORA odigrati 75% utakmica za svoju reprezentaciju u zadnje 2 godine. Isto vrijedi i za Championship. inače, od radne dozvole nema ništa. Bešić je prošao na foru što je mlađi od 21 godine, pa to pravilo tada ne vrijedi.
NISI U PRAVU!! PRAVILO 70 % VAŽI ZA IGRAČE IZVAN EU , I TAKVIMA JE POTREBNA RADNA DOZVOLA, PA TAKO I IGRAČIMA !!! MORENO IGRAČ SEVILLE lijevi BEK odigrao samo jednu utakmicu u životu za ŠPANJOLSKU ali POŠTO JE ŠPANJOLSKA U EU to pravilo ne vrijedi, TO PRAVILO DA SE IZDA RDANA DOZVOLA VRIJEDI SAMO ZA DRŽAVLJANE IZVAN EU. PAŠALIĆ IZ HAJDUKA JE POTPISAO ZA CHELSEA , NIKAD NIJE ODIGRAO UTAKMICU ZA HRVATSKU, DELAČ ISTO,
Da bi bilo koji igrac na planeti mogao zaigrati u Premiership-u MORA odigrati 75% utakmica za svoju reprezentaciju u zadnje 2 godine. Isto vrijedi i za Championship. inače, od radne dozvole nema ništa. Bešić je prošao na foru što je mlađi od 21 godine, pa to pravilo tada ne vrijedi.
Hajd no sikiriki! Za utjehu bicete starteri u reprezentaciji i ti i Tino, kljucni igraci sve dok ne vas amidza ne utrpa u real ili barselonu, a naravno to ce se nece desiti nikad. Kad je vec krenulo, najbolje bi bilo da se i vas trojica oprostite od reprezentacije, dali ste ogroman doprinos, hvala vam, bicete upisani u historiju/istoriju/povijest ove zemlje! Kako bi samo igrali da vas nije bilo u Brazilu :( Ulazem 100KM da ce ova dvojica biti standardni prvotimci i poceti prvu narednu utakmicu protiv Lihtestajna, jedino kad se umore mozda ih amidza zamijeni a Hajrovic i Vedo ce da griju klupu!
Kao prvo Avdija se pokazao kao zaista dobar igrač, prodoran, sa krila je ulijetao stalno, odbranu je igrao bez greške, tako da nemoj da sereš... Ako nađeš neku grešku njegovu, slobodno reci, može se lako pregledati na YT-u. A mali Sušić se takođe pokazao bolje od dosta naših standardnih reprezentativaca, po meni on ima mjesta u reprezentaciji, samo na klupi... A vi stručnjaci za fudbal, zašto niste završili DIF, trenirali fudbal, pa postali treneri ako već ste takvi stručnjaci ;)
Klix prodaje naj vise igraca na svijetu!!! Uspjeh tadasnjeg Ajax-a je nula za Klix.Sutra ce malo Tinu Svenu nabijat cijenu pa ce i njemu faliti 75% pa opet ponovo...
Patke o prelasku Tine Sušića i Vršajevića u jake evropske lige su potekle sa ovog portala. Agencija Sušića uplati sebi članak i eto transfera, bar medijskog :)
Avdija eto tebe u zimskom prelaznom u tom midlsbrdu ljudi nemojte kijametiti
Pravo mi je zao a majke mi su ga izbaksuzirali.... Brate peru na ruke... Mjesecima!
...piše goal.com... izvor (klix.ba) To niđe na svijetu nema.
Ima Boga , glasno i jasno i konstruktivno , NECES RAZBOJNICE
NE DA SE USRANOM DO POTOKA :D
NJEGOV KOLEGA PAŠAIĆ IZ HAJDUKA JE POTPISAO ZA CHELESA, NIKAD UTAKMICU NIJE ODIGRAO ZA HR REPKU. MORENO IZ SEVILLE LIJEVI BOCNI POTPISAO ZA LIVERPOOL NIKAD UTAKMICU ZA SPAIN NIJE ODIGRAO TO PRAVILO SAMO VAZI ZA IGRACE KOJI DOLAZE IZVAN DRZAVA EUROPSKE UNIJE