Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Avdiju za selektora BiH i kapitena i sve...
sine kad ti vrsajevic ovo kaze idi baci se u kanal
Lejla ostavi ovog prostaka nadji si ljepseg i pametnijeg...
E nek si mu rek'o...
To fedja citao sa usana?
Znaci autoritet!
Ne znam ja sta se dogadjalo, ali znam da za 999,99 % hrvata ne postoji ni jedan klub osim dinama, kao sto ne postoji ni jedan grad osim zagreba. Kad se 2 hrvata sretnu negdje vani ne pita ga odakle si nego iz kojeg si kvarta. Prema tome kad igraju protiv dinama onda igraju protiv dinama, sudije, boga, poglavnika, domovine i ko zna sta jos.
biseru nas
oni ti ga puse avdija...avdija...avdija:-D
Ne vjerujem da je ovo rekao... Covjek ima tako inteligentnu facu...
Brojnost nije uvijek jača! http://spijun.net/?p=9107
Kaze ado mjenjate pasose sad cu preuzeti selekciju andore pa cete igrati umjesto zidara i pekara
Magarac mu kaze.
Usro je se, nema govora
Avdija magarcino,nema vise Amidze i ako Bog da nema ni tebe u reprezentaciji seljacino. Ufurali se i on i Slino ko da u Liverpulu igraju. Nemate vi kvaliteta ni za HNL a kamo li za reprezentacije. Ne pisite vise molim vas o ovim Amidzinim pulenima zbog kojih je samo Andora iza nas
Adzini agenti!