Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masoni.. i lijep i bogat. ja nit sam bogat, nit sam lijep nesto aman.. jos se Enes zovem. Nepopularan 20 km od kuce, a ne u svijetu. E zivote, ispucala vreco krompira. Pozz
Tako se osjeća čovjek koji na život gleda tvojim očima. Ja npr. svoj život nikada ne bih mijenjao za Beckhamov. A da ne pričam o tome da mi ovaj život samo po sebi nije cilj nego sredstvo do nečega boljeg.
To je stanje uma.
Ni on, ni ona nisu startali od nule. Nju je babo u Rolsu vozikao u skolu, halo.
Ziv i zdrav bio on je startao od nule. A Viktoriju je upoznao kada je vec postao poznat. LP.
Dwndler, kako on nije startao od nule kad su mu roditelji bili siromasni?!
džaba opet sam mjenja sijalicu u dnevnom boravku 😆😁
Lik nije ni blizu bio toliko dobar fudbaler koliko je inteligentan biznismen
Sve bi ja ovo zabranio .... nahranite gladnu djecu svijeta , mahmuni jedni ...:(
Redem, a kako ti znas da on nije dao za gladnu djecu?!
Što meni ne ponudiše.
Dobitna kombinacija lijep, talentovan i uspješan. 999 899
U USA živi oko 60 miliona latino amerikanaca. Baseball i hokej na ledu ih malo zanimaju, za košarku i američki fudbal nemaju genetske predispozicije. Ali svi vole fudbal. Zna Beckham šta radi..
Šta reći, sem sad se komotno moze zamrznut kad krepucne, pa otkravit kad medicina dodje do stanja gdje će moći ozivljavati mrtvace.
Nije čovek samo telo, već i duša... A kad duša jednom iz tela ode, nema vrćanje više! Samim tim nema ni povratka u život, jer telo bez duše ne može.
To je Amerika ako si pametan i pametno ulozis isplati ce ti se u bosni moras imat stelu i pare da uspojes u zivotu