Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav ronaldo i 94 miliona, ribery ga moze naucit kako se igra fudbal
Ma Leo Messi je za tebe iszmislio football
@Halid bezook Tvoja izjava dokazuje da si ili desetogodišnjak ili da si ustvari Halid bezmozgović a ne bezook Real M je sigurno najveći svjetski klub, ali Man utd nije ni najtrofejniji engleski a kamoli evropski klub. Ima bar 5 trofejnijih evropskih klubova od Manchestera, a medju njima i engleski - pa pema tome nemoj mjeriti uspjeh kluba po zaradjenom novcu, nego po trofejima (na domaćoj i na inostrasnoj sceni), koje MU nema a vjerovatno nikad nece imati u poredjenju sa AC Milanom, Liverpoolom, Bayernom, Ajaxom, i FC Barcelonom (eto ti ih 5) Ovo drugo što si napisao (o tome KO SI i ŠTA SI) nema potrebe komentarisati. Ne moraš tako ružne riječi o sebi iznositi u javnost.
joj koji je ovaj halid seljak...govori za sebe da si stoka a ne za nas kolektivno... A fkt da ce mo dobit portugal...mnogo smo jaki...
halide sreco, put pod noge pa u portugal :) da vidimo hoce li te primiti tamo!
Naravno da vrijedi. Ipak je igrao u 2 najveca kluba u istoriji fudbala, Man Utd-u i Realu ... I naravno navijam za Portugal, jer volim gledati Ronalda, Nanija, Deca na svjetskom nego stoku bosansku ... Mi jesmo stoka i nije nam mjesto na SP ... Go CR Go .... :)
da dovede i džeku real će ostati u odnosu na barsu samo jedan mahalski klub
zbog ove cifre portugal mora na sp ma koliko se mi pokazali dobrim