Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
brate ako ne mozes to obecat, znas gdje su ti vrata...i pamet u glavu
J.e.b.e.m. i tebe i tvoju motivaciju, pa kad ti ne mislis da ces biti u prvih 4, kako ces uvjeriti igrace da mozete osvojiti prvenstvo ili neku drugu titulu ?!
Zemlja zove retarde koji ovdje komentarisu stvari o kojoj nemaju pojma. Arsenal nema para kao ostali klubovi. Vi svi skupa nemate blage o cemu pricate. Ne moze ni da zadrzi sve igrace a kamoli da dovede. Budzet za transfere 40 miliona eura smijesno, jer su sagradili novi stadion.
Pa pricas da ostali dovode, dovedi onda i ti kvalitetne igrače!!!
Hoćeš reći, u druge klubove došlo više love.
Pa naravno kada Arsenal ne dovodi pojacanja.
O jadu ubogi, titula se ceka stoljece, a ti ne mozes ni 4. mjesto garantovati. Bit ce da je vakat da ides.
Idealan trener za Barselonu. Oni zdepi on zdapi.
ma ti si i naoucio da budes 3,4,5 na tabali. Pa drug moj ne mozes uvijek da osvajas \"nesto\" sa igracima koji do dolaska u Arsenal su vrijedeli 1 euro. Odes u Afriku i nakupujes ih po \"akciskim cijenama\".
Međutim, čovjek je reko ipak nešto sasvim drugo... http://football365.com/story/0,17033,8652_6931498,00.html
levatu idi vise iz kluba. nisi 6 godina nista osvojio, i tu si se naso pricati da nemoze arsenal ici u lp sljedece sezone. ako nemozes ici dalje daj ostavku nek dodje neko bolji od tebe